Nyhedsarkiv (før juni 2014)

25.06.2010 | Nyheder

Ny visionsplan for Aarhus Universitet

På det samme møde, hvor bestyrelsen nikkede til første del af den faglige udviklingsproces, sagde de også ja til en revideret plan for udbygningen af Aarhus Universitet. Universitetet får brug for at blive mellem 200.000 og næsten 500.000 kvadratmeter større i de næste knap 20 år.

Universitetskoret CAMPUS vil gerne synge smukt, men en gang i mellem går det galt - til stor morskab for forsangerne.

23.06.2010 | Nyheder

Sangen giver ny energi

Når universitetet tømmes for medarbejdere torsdag eftermiddag, samles en flok AU-ansatte for at synge – og være sammen med kollegerne på en anderledes måde.

17.06.2010 | Den faglige udviklingsproces

Det har bestyrelsen besluttet

Arbejdet med den faglige udviklingsproces er sat i gang for at gøre Aarhus Universitet endnu stærkere og for at udnytte de synergieffekter mellem universitetets mange forskningsområder, som fusionerne i 2006 og 2007 gav mulighed for, men som endnu ikke er slået helt igennem.

Foto: Roar Lava Paaske / AU-foto
Foto: Roar Lava Paaske / AU-foto
Foto: Roar Lava Paaske / AU-foto

17.06.2010 | Den faglige udviklingsproces

Blandet modtagelse på Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet

50-60 medarbejdere så og hørte rektor Lauritz B. Holm-Nielsen på storskærm fortælle, at DJF fremover vil være en del af Aarhus Faculty of Science and Technology.

17.06.2010 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Studerende

Bestyrelsen vedtager indstilling om ny struktur

Bestyrelsen vedtog torsdag den 17. juni rektoratets indstilling om den faglige udviklingsproces, og dermed kan arbejdet med at udvikle Aarhus Universitet fortsætte. Se video og dokumentation om beslutningen.

15.06.2010 | Nyheder

Stadig ikke afklaring på genopretningsplan

De danske universiteter er stadig usikre på, hvad regeringens nedskæringer helt konkret kommer til at betyde. Men budgettet for næste år kan laves, forsikrer universitetsdirektøren.

Grunden på hjørnet af Nordre Ringgade og Randersvej, hvor det nye byggeri skal placeres.

07.06.2010 | Nyheder

Fuld gang i højhusbyggeri

Medarbejderinddragelse, arkitekt­konkurrence, kommunalplan og ikke mindst selve byggeriet. Tjeklisten er alenlang for Aarhus Universitets nye højhusbyggeri på hjørnet af Randersvej og Nordre Ringgade.

I 2009 vandt Rikke Beese Dalby med et foredrag under titlen 'Kan du se min depression?'. På saglig og troværdig vis og med klare Power Point-illustrationer førte Rikke publikum gennem MR-skanninger, Stroop's test og beskadigede nervebaner.

04.06.2010 | Nyheder

Hvem skal vinde årets ForskerFight?

Torsdag den 4. november 2010 slår Folkeuniversitetet dørene op for årets ForskerFight. Det er en konkurrence i formidling, hvor ni forskere fra Aarhus Universitet sætter fokus på klar tale.

02.06.2010 | Nyheder

Online fondsdatabase går i luften

Nu går ResearchFunding.Net i luften. Databasen, der er udviklet af Forskningsstøtteenheden ved Århus Universitetshospital, Århus Sygehus og Aarhus Universitet, betjener forskere, der søger eksterne midler til forskning.