Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Nyhedsarkiv (før juni 2014)

10.11.2010 | Nyheder

Tidlig ønskerunde på SAM og ASB

Selvom den nye institutstruktur endnu ikke er på plads, kan VIP’erne på det kommende Aarhus School of Business and Social Sciences allerede nu ønske, hvor de gerne vil være. Det handler om medarbejderinddragelse, siger dekanen.

"Forrygende". "Lidenskabelig". Dommerne roste Philipp Schröder, der her modtager præmien på 10.000 kroner.
Dommer Eva Jørgensen, rektor på Skuespillerskolen, lagde især mærke til forskernes dramaturgiske virkemidler.
Hvorfor er nogle virksomheder bedre til at eksportere end andre? Det spørgsmål behandlede Philipp Schröder i sit oplæg, der havde titlen "Rejsen til globaliseringens indre".

05.11.2010 | Nyheder

Philipp Schröder vinder Forskerfight

Vinderen af ForskerFight 2010 blev professor Philipp Schröder fra Handelshøjskolen. Med brug af billeder, stemningsfulde lydklip og masser af konkrete eksempler formidlede han på fire minutter sin forskning i virksomheders eksportevner. Vinderen var overrasket og glad over sejren.

Udklædte løbere på vej til stadion. 
SFINX-løbere klar til start.

05.11.2010 | Nyheder

Gennemførte det rigtige marathon

Et hold arkæologiinteresserede med klassisk arkæolog Leif Erik Vaag i spidsen har været i Grækenland for at løbe det originale maraton. Trods skader og et barskt klima nåede alle målet med et minde for livet.

02.11.2010 | Nyheder

Følg udviklingsprocessen på de fire nye hovedområder

Medarbejdere, studerende og andre interesserede kan nu holde sig orienteret om den faglige udviklingsproces på de nye hovedområder. Det kan ske på fire hjemmesider, hvor de nye hovedområder vil formidle nyheder og tidsplaner om den faglige udviklingsproces på det enkelte hovedområde. Den fælles webside vil fortsat orientere om de…

02.11.2010 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Arrangement

Medarbejdermøde den 9. november

Alle medarbejdere er inviteret til et møde den 9. november, hvor rektor Lauritz B. Holm-Nielsen blandt andet vil give en status på den faglige udviklingsproces og gøre rede for de kommende opgaver og udfordringer. Derefter præsenterer han dekanerne for de kommende fire hovedområder. Efter talen og præsentationen bliver der mulighed for at stille…

Team Sfinx

01.11.2010 | Nyheder

Klassiske arkæologer løber historisk maraton

To klassiske arkæologer fra Aarhus Universitet er med, når flere tusinde løbere den 31. oktober markerer, at det i år er 2500 år siden, en græsk ordonnans løb turen fra Marathon til Athen for at overbringe athenerne nyheden om den underbemandede græske hærs sejr over perserne i slaget ved Marathon den 11. september 490 f.Kr.Den heroiske…

01.11.2010 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Studerende

Udbytterigt ledelsesmøde

Medlemmerne af både den nuværende og den kommende universitetsledelse mødtes på Sandbjerg for at skabe et fælles grundlag for den videre proces.

Viser resultater 11 til 17 ud af 17

Forrige 1 2

303941 / i40