Nyhedsarkiv (før juni 2014)

17.09.2010 | Den faglige udviklingsproces, Aarhus BSS, Medarbejdere

Analysegruppemøde på Business and Social Sciences

Det seneste møde i analysegruppen for den faglige struktur på Business and Social Sciences bød på drøftelser om både aftagerråd, institutprofiler, grænsedragninger mellem hovedområder, tidsplan for processen og en statusopgørelse fra de 11 arbejdsgrupper.

16.09.2010 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Studerende

Studienævn i den nye universitetsstruktur

I Aarhus Universitets nye struktur skal studienævnene fortsat spille en vigtig rolle i forbindelse med at sikre den faglige kvalitet, såvel som medarbejdere og studerendes engagement i uddannelserne. Derfor inviteres medarbejdere og studerende til via deres hovedområder at indlevere skriftlige bidrag til en analyseproces, der skal udmunde i et…

16.09.2010 | Den faglige udviklingsproces, Arts, Medarbejdere

Medarbejdere på HUM: Gå efter plan A

På et medarbejdermøde ved Det Humanistiske Fakultet understregede rektor Lauritz B. Holm-Nielsen blandt andet, at de nye enheder på sigt også skal bo sammen rent fysisk. Placeringen af Handelshøjskolens sprogfag var også blandt de ting, rektor drøftede med de fremmødte medarbejdere.

Forskere og forretningsforbindelser var blandt de mange gæster på forlagets jubilæumsdag.
Forfatteren Svend Aage Madsen diskuterer kvantemekanik med professor Klaus Mølmer, der netop har udgivet en bog om emnet i forlagets Univers-serie.
Aarhus Universitetsforlag har modtaget en række hæderspræmier for fremragende boghåndværk.

06.09.2010 | Nyheder

Masser af succes

Aarhus Universitetsforlag kan se tilbage på 25 år, som ikke mindst har budt på omfattende formidling af forskningen.

03.09.2010 | Nyheder

Minister: Mere samarbejde med private

Universiteterne skal skærpe samarbejdet med private fonde. Sådan lød meldingen, da videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen besøgte Aarhus Universitet den 1. september.

03.09.2010 | Nyheder

Rabat på 80'er hits

Musicalen Elsk Mig I Nat i Musikhuset Aarhus er en original opsætning fra Gasværket med stribevis af 80’er hits. Ansatte på Aarhus Universitet har mulighed for at købe billetter med rabat til udvalgte forestillinger.

03.09.2010 | Den faglige udviklingsproces, Aarhus BSS, Medarbejdere

SAM: Uformelt medarbejdermøde med rektoratet

Institutstrukturen og fagligheden var nogle af de gennemgående temaer, da rektoratet mødte op til lokalt morgenmøde i Samfundsfagenes Kantine. Fakultetet inviterede på kaffe og rundstykker, og den mulighed benyttede ca. 130 TAP’er og VIP’er sig af.

Medarbejdermødet blev holdt på Matematisk Institut.
Universitetsdirektør Jørgen Jørgensen.
Et par hundrede medarbejdere deltog i mødet.

02.09.2010 | Nyheder

TAP'er kan selv ønske job

I begyndelsen af 2011 ligger Aarhus Universitets nye organisation klar. Herefter vil der være ønskerunder, hvor TAP’erne kan ønske, hvilke af de nye funktioner de helst vil arbejde med.

02.09.2010 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Administrative forhold

Medarbejdermøde: De endelige svar må vente

"Analyseprocessen er stadig i gang, så vi kan naturligvis ikke give færdige svar på alle spørgsmål", lød det fra universitetsdirektør Jørgen Jørgensen, da han indledte mødet for medarbejdere i AU Administration. Læs reportage fra mødet.

01.09.2010 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Administrative forhold

Principper for personalepolitik

En række personalepolitiske principper er blevet udarbejdet til støtte for det administrative personale i den faglige udviklingsproces.

Viser resultater 11 til 20 ud af 20

Forrige 1 2