Nyhedsarkiv (før juni 2014)

14.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Arts, Medarbejdere

Mere end 70 høringssvar modtaget

Mere end 70 svar var resultatet af processen på Arts, hvor udkastet til visioner og organisering blev sendt i høring. Dekan Mette Thunø er meget tilfreds.

14.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Studerende, Nyt fra ledelsen

Indflydelse og lydhørhed i den faglige udviklingsproces

Universitetsledelsen understreger i en udmelding, at medarbejdere og studerende har haft stor indflydelse på den faglige udviklingsproces, og at de mange bidrag, som er kommet ledelsen i hænde, alle er blevet gennemlæst.

09.02.2011 | Nyheder, Forside

Sikker information

AU sætter fokus på informationssikkerhed med en kampagne og en hjemmeside, som skal oplyse medarbejderne om retningslinjerne for alt fra antivirus til sikkerhedskopiering.

09.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Studerende, Medarbejdere

Høringsrunde for rapport om studienævnsstruktur

Studienævnsstrukturen på Aarhus Universitet undersøges i en ny rapport, hvori der opstilles tre forskellige modeller for organisering af studienævnene. Høringsprocessen forløber indtil den 17. februar.

08.02.2011 | UNIvers nr. 1 - 2011, Medarbejdere, Nyheder

Både elite og bredde

Michael Christiansen er netop valgt som ny formand for Aarhus Universitets bestyrelse. Han har blandt andet erfaring fra to af Danmarks største kulturinstitutioner og både Aarhus og Københavns Universitet.

08.02.2011 | Nyheder

Paneldebat om Mellemøstens fremtid

Den 16. februar afholder AU paneldebat om de voldsomme begivenheder, der i disse dage præger Egypten og det øvrige Mellemøsten.

04.02.2011 | Specielle, Nyheder

iNANO laver undervisningsmagasin til folkeskolerne

Alle landets folke- og privatskoler har netop fået tilsendt undervisningsmagasinet Nano – hvad er det?. Bag materialet står iNANO på Aarhus Universitet, TURBINE Forlaget og Det Strategiske Forskningsråd.

04.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Aarhus BSS, Studerende

Fælles regler for bedømmelsesudvalg

Ledelsen for Business and Social Sciences har netop godkendt et nyt fælles regelsæt for sammensætning af bedømmelsesudvalg i forbindelse med ansættelse af bl.a. professorer, lektorer og postdocs.

02.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Administrative forhold

Rapport om biblioteksområdet i høring

I forbindelse med den faglige udviklingsproces er der under ledelse af Carsten Riis udarbejdet en rapport med en udredning af biblioteksområdet og en anbefaling om den fremtidige organisering. Universitetsledelsen har nu sendt rapporten i høring frem til mandag den 14. februar. Læs rapporten om biblioteksområdet.

Foto: Lars Kruse/ AU-foto

01.02.2011 | Specielle, Nyheder

Forslag om ny struktur på Arts er nu i høring

Fire institutter på Arts - og de fleste af de hidtidige institutter forbliver samlede. Den Task Force, som dekan Mette Thunø nedsatte i november måned, har nu afgivet sit forslag til vision og faglig organisering af det nye Aarhus Faculty of Arts.

Viser resultater 11 til 20 ud af 20

Forrige 1 2