Nyhedsarkiv (før juni 2014)

28.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Studerende

Yderligere fem prodekaner søges

De fem sidste prodekanstillinger er nu i åbent opslag med ansøgningsfrist den 17. marts. Tidligere på ugen præsenterede Aarhus Universitet ni nye prodekaner for forskning, uddannelse, videnudveksling og talentudvikling på de fire hovedområder.

28.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Studerende, Nyt fra ledelsen

Nyt møde med de studerende

Universitetsledelsen og Studenterrådet afholdt i denne uge et møde, hvor man drøftede mulighederne for inddragelse af universitetets studerende i det videre forløb af den faglige udviklingsproces. På mødet blev det blandt andet aftalt at holde fast i beslutningen om at afholde et møde for alle studerende, hvor universitetsledelsen kan præsentere…

28.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Studerende

Udenlandsk interesse for den faglige udviklingsproces

Den faglige udviklingsproces på Aarhus Universitet tiltrækker i stigende grad opmærksomhed fra andre universiteter og viden-institutioner. I denne uge har repræsentanter fra Lunds universitet og Higher Education Funding Council for England (HEFCE) været på besøg i Aarhus for at høre mere om forløbet af fusionerne i 2006/2007 til den igangværende…

25.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Aarhus BSS, Medarbejdere

Tre nye prodekaner ved Business and Social Sciences

Tre erfarne og visionære prodekaner er nu ansat til sammen med dekan Svend Hylleberg at udgøre den øverste ledelsesgruppe i Business and Social Sciences. De tre nye prodekaner skal sammen med dekan Svend Hylleberg udbygge Business and Social Sciences position som en af Europas stærkeste brede business schools.

25.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Aarhus BSS, Studerende

Synkrone ringetider øger muligheden for tværfaglig undervisning

Fra semesterstart ringer klokkerne ens på Business and Social Sciences. Dermed bliver det lettere for ansatte og studerende at foretage og følge undervisning. Baggrunden for at indføre det akademiske kvarter er et ønske om at tilpasse sig universitetets retningslinjer. Samtidig vil man gerne give undervisere og studerende bedre mulighed for at nå…

21.02.2011 | Nyheder, Forside

Ni nyudnævnte prodekaner med stort ansvar

Aarhus Universitet har nu ansat de første ni af de i alt 14 prodekaner, der skal spille en vigtig rolle i etableringen og udviklingen af den nye organisationsstruktur.

21.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Studerende

Ni af de nye prodekaner er udnævnt

De ni første af de i alt 14 nye prodekaner, som skal være med til at etablere og udvikle den nye organisationsstruktur efter den 9. marts, er nu på plads. Det blev resultatet af en intern ansøgningsrunde på Aarhus Universitet.

18.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Aarhus BSS, Medarbejdere

Gode udsigter for Equis- og AACSB-akkreditering

Dekan Svend Hylleberg ser meget positivt på mulighederne for at opnå både Equis- og AACSB-akkreditering til Business and Social Sciences. Det fortæller han efter at have været på konferencer i Lyon og Phoenix.

15.02.2011 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Arrangement

Mere om medarbejdetmødet den 9. marts

På det fælles medarbejdermøde den 9. marts kl. 14.30 præsenterer universitetsledelsen visionerne og den nye organisationsstruktur for Aarhus Universitet. Mødet foregår i universitetets Aula i Aarhus, men vil blive streamet på internettet, så alle kan følge med. Der vil blive opstillet storskærme på Aarhus Universitets øvrige lokaliteter rundt om i…

14.02.2011 | Nyheder, Forside

Universitetsledelsen hilser SR-rapport velkommen

Universitetsledelsen har med interesse læst den rapport, som Studenterrådet på Aarhus Universitet har lavet om den faglige udviklingsproces, som i øjeblikket er i gang på universitetet. Ledelsen hilser undersøgelsen og rapporten velkommen og kommenterer her resultaterne.

Viser resultater 1 til 10 ud af 20

1 2 Næste