Nyhedsarkiv (før juni 2014)

08.07.2011 | Arts, Medarbejdere, Studerende

Arne Kjær leder af nyt center på Arts

Arne Kjær er udnævnt som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier.

07.07.2011 | Fremtidens Aarhus Universitet, Forside, Nyt fra ledelsen

Ny institutleder på Institut for Geoscience

Med ansættelsen af professor Søren Bom Nielsen som institutleder for Geoscience er der nu sat navne på alle 12 institutlederstillinger på Science and Technology.

06.07.2011 | Administrative forhold, Medarbejdere, Forside

Boliger og værelser søges til fremleje

Internationalt Center ved Aarhus Universitet søger møblerede værelser til fremleje for udenlandske udvekslingsstuderende.

05.07.2011 | Fællesadministration, Aarhus BSS, Arts

’Alle hjørner af organisationen skal bringes i spil’

Mange har nok hørt om den styregruppe, der er med til at holde snor i alle implementeringsprojekterne på de administrative områder. Men det er måske ikke alle, der er helt klar over, hvad gruppen laver. Få et indblik i styregruppens arbejde.

05.07.2011 | Health, Fællesadministration, Medarbejdere

Steen Harrit Jakobsen ny administrationschef på Health

Den nye administrationschef på Health har stor erfaring med både organisationsudvikling og sundhedssektoren. Med udnævnelsen er alle fire administrationschefer fundet.

For professor Frederik Stjernfelt er det de tegn, vi ofte ikke ser, der skaber forbindelser på tværs af videnskaberne og driver forskningen fremad. Foto: Mikkel Mortensen

05.07.2011 | Fremtidens Aarhus Universitet, Forside, Hovedområder

Tegn på tværs

Hvad har metrokort, ildfluer og algebra til fælles? Mere end man skulle tro, ifølge Frederik Stjernfelt, der som professor i semiotik og tværfaglige humanistiske studier har sat nye standarder for, hvordan tegn kan forstås.

01.07.2011 | Fællesadministration, Medarbejdere, Studerende

Faglige og administrative områder i fortsat udvikling

Der er nu udarbejdet otte såkaldte projektinitieringsdokumenter (PID'er), der beskriver processer og mål for nogle af universitetets administrative enheder. PID’erne skal blandt andet være med til at sikre, at enhederne organiseres med fokus på at levere en god service til forskellige målgrupper. Læs mere på styregruppens hjemmeside.

01.07.2011 | Arts, Aarhus BSS, Fællesadministration

Foreløbig status i den faglige udviklingsproces

Aarhus Universitets bestyrelse har op til sommerferien modtaget en samlet briefing om status på den faglige udviklingsproces. Notatet tjener som en oversigt over forskellige delprocesser, der er fuldført eller igangsat i forbindelse med Fremtidens AU.

Vævermyre væver blade sammen. Foto: Brian Rasmussen, Randers Regnskov

01.07.2011 | Fremtidens Aarhus Universitet, Forside, Medarbejdere

Tværfaglig forskning kan løse nutidens problemer

Hvordan kan myrer hjælpe med at øge eksporten af mango og cashewnødder fra Afrika? Det er ét af de tværfaglige forskningsprojekter, som professor John Thøgersen arbejder på bl.a. i samarbejde med naturvidenskabelige forskere.