Nyhedsarkiv (før juni 2014)

30.06.2011 | Health, Medarbejdere, Fremtidens Aarhus Universitet

Vi får alle muligheder

Det nye, store Institut for Biomedicin får gode muligheder for at opruste til konkurrence, mener institutlederen, professor Thomas G. Jensen. Han har selv stærk forståelse for det elitære og kompetitive, men lægger samtidig vægt på at bevare den generøse Aarhus-ånd…

30.06.2011 | Health, Medarbejdere, Fremtidens Aarhus Universitet

Folkesundhed bliver styrket

Øget samarbejde med de samfundsvidenskabelige områder og integrering af idrætsforskerne vil styrke Institut for Folkesundhed – og dermed arbejdet med at højne folkesundheden, siger den nye institutleder Søren K. Kjærgaard.

30.06.2011 | Fremtidens Aarhus Universitet, Forside, Aarhus BSS

Endnu seks institutledere ansat

Der er nu sat navne på endnu fem institutledere på Science and Technology samt på den nye leder for Institut for Økonomi på Business and Social Sciences.

30.06.2011 | Health, Medarbejdere, Fremtidens Aarhus Universitet

Vi har en særlig styrke

Institut for Odontologi er stærkt, siger institutleder Ellen Frandsen Lau. Men det vil opleve ændringer, når hun sammen med medarbejderne tager hul på fremtiden. Nøgleord er forskningsfrihed, klinisk-fagligt ansvar, samarbejde med industrien – og et globalt perspektiv.

29.06.2011 | UNIvers, Fremtidens Aarhus Universitet, Medarbejdere

Brikkerne falder på plads

Næsten alle administrativt ansatte på Aarhus Universitet har fået besked om deres fremtidige placering i den nye organisation. Forude venter nye kolleger, nye arbejdsopgaver og mere kompetenceafklaring.

29.06.2011 | Arts, Medarbejdere, Studerende

Arts Nyhedsbrev 29. juni

Læs blandt andet om funktionschefer og cafémøder på Arts

29.06.2011 | Arts, Medarbejdere, Studerende

God sommer!

Dekan Mette Thunøs klumme

29.06.2011 | Arts, Fremtidens Aarhus Universitet, Medarbejdere

Konstruktive cafémøder på Arts

Dekanatet på Arts har afholdt caféseminarer i Aarhus og Emdrup, hvor knap 150 medarbejder og studerende mødte op for at diskutere den fremtidige indretning af Arts.

29.06.2011 | Arrangement, Uddannelse, Forside

Workshops om teknologiforståelse i humaniora

I dag er det vigtigere end nogensinde, at også humanister på universiteter lærer teknologiforståelse - både som undervisere og forskere og i forhold til de kompetencekrav, studerende vil blive mødt med, når de er færdige.

29.06.2011 | Arts, Medarbejdere, Fremtidens Aarhus Universitet

Alle funktionschefer på Arts er nu udpeget

De syv funktionschefer på Arts er nu udpeget og klar til at tage fat på den nye administrative organisering på Arts. Læs portrætterne.

Viser resultater 1 til 10 ud af 35

1 2 3 4 Næste