Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Hvor mange eksterne konsulentkroner bliver der brugt, når universitetet skal udvikle nye it-systemer eller have rådgivning i den faglige udviklingsproces? Det sætter en ny opgørelse tal på. Universitetsdirektør Jørgen Jørgensen mener, at beløbet er, som man kunne forvente. Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation

30.04.2012 | Nyt fra ledelsen, Medarbejdere, Forside

AU opgør eksternt konsulentforbrug

Hvor mange eksterne konsulentkroner bliver der brugt, når universitetet skal udvikle nye it-systemer eller have rådgivning i den faglige udviklingsproces? Det sætter en ny opgørelse tal på. Universitetsdirektør Jørgen Jørgensen mener, at beløbet er, som man kunne forvente.

26.04.2012 | Medarbejdere, Forside

Nyt fra AU HR

Læs om lønforhandling 2012, ny psykolog-ordning, medarbejderudviklingssamtaler (MUS), tiltag på elevområdet og fælles retningslinjer for bl.a. fridage og befordringsfradrag.

26.04.2012 | Videnudveksling, Forside

Abonner på STADS og EDDI nyheder

Vil du have mulighed for at blive orienteret pr. mail når der er nyheder om de studieadministrative systemer STADS & EDDI? Du har nu muligheden.

24.04.2012 | Navne , Medarbejdere, Forside

44 år i sindets tjeneste

Lektor Thomas Nielsen var med til at bygge Psykologisk Institut op fra bunden i 1968, og han er blevet hængende lige siden. Nu ansættes han som ekstern lektor og ser tilbage på fem årtier i sindets tjeneste.

20.04.2012 | Medarbejdere, Studerende, Forside

Ny e-læringsplatform sendes i udbud

Aarhus Universitet er nu ved at være klar til at investere i en ny e-læringsplatform, et såkaldt Learning Management System (LMS). Hermed tager universitetet et vigtigt skridt i en ambitiøs fælles satsning på ”educational it”.

Skal vi løse de mange store udfordringer, som både Danmark og Europa står overfor lige nu, så er det ikke alene nok at fostre excellent forskning, man skal også sikre, at forskningen bringes i spil samt styrke samspillet mellem universiteter og det omkringliggende samfund. Det pointerede Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard, da han onsdag holdt tale ved åbningen af den internationale konference Excellence 2012 på Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

18.04.2012 | Arrangement, Medarbejdere, Forside

Stærkere samarbejde er nødvendigt for at løse store samfundsproblemer

Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard opfordrede til større interaktion mellem universiteter og det omkringliggende samfund, da han holdt tale ved åbningen af Excellence 2012. Samtidig erklærede han sig parat til at anvende konferencens output i praksis.

Universiteterne i Europa har en nøglerolle, når det handler om at finde svar og løsninger på alle de mange udfordringer, verden står overfor. Det var det overordnede budskab, da rektor Lauritz B. Holm-Nielsen holdt tale ved åbningen af konferencen Excellence 2012 onsdag eftermiddag. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

18.04.2012 | Arrangement, Medarbejdere, Forside

Konferencen om Excellence kommer til at præge fremtidens forskning

Rektor indledte tre dages fokus på fremragende forskning og uddannelse med store forventninger til udkommet

12.04.2012 | Medarbejdere, Arrangement, Forside

Gintberg går lige til kanten

I maj besøger Jan Gintberg Aarhus Universitet for at producere et nyt afsnit af tv-programmet Gintberg på kanten. Han har kikkerten rettet mod skægge typer og spøjse traditioner, men er ligeglad med den verserende debat om universitetet.

11.04.2012 | Medarbejdere, Navne , Forside

Mindeord

Mindeord for Niels Kayser Nielsen fra kolleger ved historiefaget.

Internt og eksternt har der været interesse for Aarhus Universitets brug af eksterne konsulenter siden fusionerne i 2007. Universitetet har nu gennemført en større udredning af samtlige udgiftsposter til eksterne tjenesteydelser i perioden 2007-2011. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

03.04.2012 | Nyt fra ledelsen, Forside

Overblik over AU's udgifter til eksterne konsulenter

Aarhus Universitet har gennemført en udredning af samtlige udgiftsposter til eksterne tjenesteydelser i perioden 2007-2011.

Viser resultater 1 til 10 ud af 11

1 2 Næste