Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Foto: Colourbox

18.07.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Superbrugere skal sikre hurtig registrering af persondata

Igennem længere tid har der været problemer med registreringen af medarbejdernes persondata i PURE og på universitetets hjemmesider. Det skal en række superbrugere og en ny procedure nu råde bod på.

Konstitueret vicedirektør for AU Kommunikation, Christina Breddam, har stået i spidsen for styregruppen, som har formuleret de nye retningslinjer for samarbejdet mellem administration og institutter. Hun forventer, at de gentagne møder mellem institutter og administration giver et dynamisk og fleksibelt samarbejde, som sikrer, at ydelserne løbende justeres efter institutternes behov. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

17.07.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Institutter og administration sætter sig til mødebordet efter sommerferien

De nye retningslinjer for samarbejdet mellem institutter og administration er nu tilgængelige på medarbejdere.au.dk, og de første møder om det kommende års samarbejde holdes efter sommerferien.

Teaterselskabet ”Pulchra Semper Veritas” spiller ”Erasmus Montanus” i Den Gamle By. Fra venstre Katrine Lykke Veedfald som Lisbed; Anna Victoria Emilie Groth som hendes Moder Magdelone; Robin Daniel Espersen som hendes fader Jeronimus og Tue Lindholt som Erasmus Montanus i komedien af samme navn. Foto: Kasper Løftgaard

06.07.2012 | Medarbejdere, Arrangement, Forside

Erasmus Montanus i Den Gamle By

I juli måned er der mulighed for at se Holbergs komedie ”Erasmus Montanus” i Den Gamle By i Aarhus. Stykket fremføres af teaterselskabet ”Pulchra Semper Veritas”, der hovedsageligt består af studerende, ansatte og alumner fra Aarhus Universitet.

03.07.2012 | Medarbejdere, Bevillinger, Forside

Fokusgruppe om AU Ideas

Medarbejdere inviteres til at deltage i en fokusgruppe om ansøgningsprocessen til AU Ideas bevillingsprogrammet fra 2011.

Rikke Louise Meyer fra iNano er en af de kvindelige forskere fra Aarhus Universitet, der tidligere har modtaget For Women in Science-legatet. Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation

02.07.2012 | Medarbejdere, Bevillinger, Forside

Kvindelige forskere kan netop nu søge For Women in Science-legatet

Onsdag den 4. juli er det sidste frist for at søge For Women in Science-legatet, der uddeles til kvindelige forskere.

Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation

02.07.2012 | Administrative forhold, Medarbejdere, Nyt fra ledelsen

Fremtidig organisering af efter- og videreuddannelsesområdet

På universitetsledelsesmødet mandag d. 25.6.2012 blev det enstemmigt vedtaget, at der fremover er en samlet efter- og videreuddannelsesadministration (EVU) under AU Viden.

Amerikanske Rick Edgeman er ligeledes blevet introduceret til Aarhus Universitet gennem Summer University. Han er blevet fastansat på ICOA ved Aarhus Universitet.
Indiske Ajay Kumar Jain underviser på Aarhus Universitets Summer University, og han er så godt tilfreds med arbejdet i Aarhus, at han nu er blevet fastansat på Psykologisk Institut.

02.07.2012 | Medarbejdere, Uddannelse, Forside

Udenlandske undervisere er tiltrukket af Aarhus

Amerikanske Rick Edgeman og indiske Ajay Kumar Jain ser frem til opgaven som undervisere ved dette års Summer University. Faktisk er de så glade for at undervise i Aarhus, at de begge har ønsket at blive fastansat på Aarhus Universitet.