Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Nyhedsarkiv (før juni 2014)

19.06.2012 | Forside, Konference, Medarbejdere

AU i Rio

Verdens ledere befinder sig i disse dage i Brasiliens hovedstad for at diskutere bæredygtige løsninger. En delegation fra Aarhus Universitet er med – og blogger dagligt om begivenhederne i Rio.

19.06.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Status på overgangen til det fælles mail- og kalendersystem

Alle medarbejdere på AU er ved at blive flyttet over i et nyt fælles mail- og kalendersystem. AU IT prioriterer sikker drift, og planlægger flytningerne i et tempo, som sikrer, at alle medarbejdere kan få den nødvendige support.

18.06.2012 | Medarbejdere, Møde, Forside

Sommermøde med faglig debat om interdisciplinaritet

På Sommermøde 2012 blev mulighederne og udfordringerne ved interdisciplinær forskning diskuteret af tre AU-forskere, og rektor Lauritz B. Holm-Nielsen fortalte om udviklingen på universitetet lige nu. Se eller gense præsentationerne og debatten fra sommermødet.

Christina Breddam, konstitueret vicedirektør for AU Kommunikation. Foto: AU Kommunikation

15.06.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Administration og institutter giver hinanden håndslag på samarbejde

Hvornår har forskerne og underviserne brug for administrationen, og hvordan kan arbejdet med at sikre universitetets kerneydelser bedst løftes i fællesskab? De spørgsmål skal blandt andet institutledere, funktionschefer og administrationschefer fremover mødes og aftale hvert år.

14.06.2012 | Administrative forhold, Nyt fra ledelsen, Medarbejdere

Sparekrav indfries uden afskedigelser

Regeringen har pålagt de danske universiteter en række besparelser på de administrative budgetter. Administrationen på Aarhus Universitet skal således spare ca. 60 mio. kr. i 2013.

13.06.2012 | Navne , Medarbejdere, Forside

Jens Christian Djurhuus, leder af Danmarks største kliniske institut, takker af

Forskning i sygdom og behandling, der udgår fra Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, er anerkendt og hædret verden over. Æren tilfalder i høj grad instituttets leder siden 1978 professor, dr.med. Jens Christian Djurhuus. Efter tre årtier som magtfuld institutleder vil han nu tilbage til forskningen.

13.06.2012 | Medarbejdere, Forside, Nyheder

Tidspunkt for efterårets lønforhandlinger ligger nu fast

Den overordnede tidsplanen for efterårets lønforhandlinger er nu fastlagt. Tidsplanen danner rammen om den lokale proces, der skal tilrettelægges af de respektive ledere og tillidsrepræsentanter (TR).

11.06.2012 | Kursus, Møde, Medarbejdere

EU fordeler 75 milliarder til forskning – bliv klogere på hvordan

I midten af juli forventes EU at offentliggøre, hvordan man vil fordele 75 milliarder kroner til forskning. På EuroCenters informationsmøder kan du blive klogere på, hvordan milliarderne bliver fordelt.

08.06.2012 | Forskning, Medarbejdere, Forside

Fem nye lovende interdisciplinære forskningscentre

Aarhus Universitet har nu søsat fem nye interdisciplinære centre efter en grundig udvælgelses- og reviewproces. De fem nye forskningsgrupper har fået et økonomisk råderum og forskningsfrihed til at søge nye erkendelser ved at koble fagdiscipliner.

Bliv bedre til at komme ud med dine budskaber i medierne. Tag et kursus i medietræning. Foto: Søren Kjeldgaard/AU Kommunikation

06.06.2012 | Kursus, Medarbejdere, Videnudveksling

Kom ud med dit budskab - Tag på medietræningskursus

AU Kommunikation tilbyder tre nye kurser i medietræning. Vælg det kursus der passer bedst til dine behov. Der er stadig ledige pladser den 12. og den 19. juni!

Viser resultater 11 til 20 ud af 23

Forrige 1 2 3 Næste

303941 / i40