Nyhedsarkiv (før juni 2014)

30.05.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Forskningslederuddannelse

AU HR tilbyder nu en lederuddannelse for universitetets forskningsledere, sektionsledere, uddannelsesledere og centerledere.

Ole Green, som er forsker ved Institut for Ingeniørvidenskab på AU Foulum, deltager i Penge Magasinets Væxtfaktor konkurrence på DR1 onsdag aften. 
Inde i de små, blå bolde er der avanceret, trådløs sensorteknologi, der kan måle temperaturen i bunker af biomasse – og give landmanden besked, hvis temperaturen stiger. På den måde bliver han varslet om en eventuel begyndende forrådnelsesproces.

30.05.2012 | Forskning, Medarbejdere, Forside

AU-forsker har Væxtfaktor

Ole Green, som er forsker ved Institut for Ingeniørvidenskab på AU Foulum, deltager i Penge Magasinets Væxtfaktor konkurrence på DR1 onsdag aften.

Foto: Colourbox

24.05.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Få overblik med det nye nyhedsbrev fra AU Administration

Samtlige administrative medarbejdere på Aarhus Universitet modtager ugen efter pinse et nyt nyhedsbrev. Det skal hjælpe medarbejderne med at få et hurtigt overblik over nye administrative tiltag.

Rektor Lauritz B. Holm-Nielsen udtaler, at universitetet tager  Ombudsmandens afgørelse om ikke at foretage sig yderligere til efterretning. Foto: Lars Kruse/AU kommunikation

21.05.2012 | Nyt fra ledelsen, Medarbejdere, Forside

Kommentar til Ombudsmandens afgørelse

Aarhus Universitet modtog fredag den 19. maj 2012 Ombudsmandens redegørelse vedrørende universitetets håndtering af personalesagen mod Linda Maria Koldau.

"Det støder mig voldsomt, at lederskribenten i JP Aarhus i mandags omtalte det administrative personale på Aarhus Universitet som ”parasitter”. Ordvalget er yderst nedsættende og helt urimeligt," skriver rektor Lauritz B. Holm-Nielsen i sin kronik i JP Aarhus. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

10.05.2012 | Medarbejdere, Nyt fra ledelsen, Forside

Urimelig omtale af ansatte på Aarhus Universitet

JP Aarhus bringer fredag den 11. maj et indlæg fra rektor Lauritz B. Holm-Nielsen, som er indsendt til avisen som en umiddelbar reaktion på den leder i avisen, der i mandags betegnede TAP-ansatte på Aarhus Universitet som ”parasitter”.

10.05.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Proceskonsulentuddannelse

AU HR tilbyder ny proceskonsulentuddannelse for AU medarbejdere. Målgruppen er akademiske medarbejdere, som arbejder med udviklingsopgaver, der kræver procesforståelse og værktøjer til proceskonsultation og procesfacilitering.

09.05.2012 | Medarbejdere, Forside

Besparelse hos AU Administration

På grund af et underskud på budgettet har universitetsledelsen besluttet, at administrationens 2012-budget skal reduceres med 15 millioner kroner. Pengene findes uden afskedigelser.

Den 25. maj uddeles Holst-Knudsens Videnskabs pris på Aarhus Universitet. Prisen er en af Danmarks fornemste videnskabelige priser. Navnene på de to vindere er netop offentliggjort. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation
Professor, dr.med Oluf Borbye Pedersen fra The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research fra Københavns Universitet modtager den ene pris. 
Professor, D.Pol.Sc Timo Teräsvirta fra CREATES, Institut for Økonomi på Aarhus Universitet modtager den anden pris.

08.05.2012 | Medarbejdere, Priser, Forside

Årets modtagere af Holst-Knudsens Videnskabspris er ...

De to modtagere af den fornemme videnskabspris er nu offentliggjort. Prisen uddeles på Aarhus Universitet den 25. maj.

08.05.2012 | Priser, Medarbejdere, Forside

Professor Kim Halskov udnævnt til årets erhvervsforsker

Kim Halskov, professor ved Arts, modtager hædersprisen som årets erhvervsforsker. Med prisen følger 250.000 kroner overrakt af H.K.H. Prins Joachim.

03.05.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Nyt om det fælles mail- og kalendersystem

Overgangen til et fælles mail- og kalendersystem på AU er godt i gang, men tager længere tid end forventet. AU IT prioriterer, at medarbejderne oplever så få tekniske problemer som muligt, og at alle får den nødvendige support i forbindelse med flytningen af deres mailboks.

Viser resultater 1 til 10 ud af 11

1 2 Næste