Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Palle Lykke samler på fortiden som sekretær for Universitetshistorisk Udvalg, der i år fejrer 25-års jubilæum.
Palle Lykke fremviser ved en tidligere lejlighed den gamle symaskine, som blev anvendt til reparation af universitetets gardiner og professorernes kitler allerede i 1930’erne. Arkivfoto Roar Lava Paaske/AU Kommunikation

30.03.2012 | Medarbejdere, Forside

Han holder liv i universitetets tidsmaskine

Palle Lykke samler på fortiden som sekretær for Universitetshistorisk Udvalg, der i år fejrer 25-års jubilæum.

Foto: Colourbox

30.03.2012 | Medarbejdere, Forside

Påskeoplevelser på Aarhus Universitet

Museerne med tilknytning til Aarhus Universitet er åbne i påskeferien og byder på aktiviteter for både børn og voksne.

26.03.2012 | Kursus, Medarbejdere, Forside

Husk tilmelding til AU HR kurser

Der er sidste tilmeldingsfrist til mange af forårets kurser den 30. marts 2012. Så husk at få sendt din tilmelding af sted – der er stadig pladser på de fleste af kurserne.

Jørn Bak har gennem en årrække kæmpet mod sommertid, og kampen fortsætter. Han har planer om at alliere sig med ligesindede fra andre europæiske lande og tage sagen op på EU-plan. Privatfoto

23.03.2012 | Medarbejdere, Forside

Sommertid er en dræber

Det er en både farlig og besværlig manøvre, når der to gange årligt stilles på urene. Det mener Jørgen Bak fra AU IT, der samtidig er formand i Landsforeningen mod sommertid.

20.03.2012 | Medarbejdere, Forside, Nyheder

Kurser i projektledelse og -deltagelse

Som deltager i et projektteam bidrager man til projektets succes – måske mere end man aner. AU HR har derfor oprettet 2 nye kurser, som kan hjælpe projektledere og -deltagere med at maksimere deres bidrag.

20.03.2012 | Forskning, Bevillinger, Forside

Forsker-glæde over kæmpe psykiatri-projekt

Aarhus Universitet har netop markeret starten på Danmarks største forskningsprojekt indenfor psykiatri nogensinde.

16.03.2012 | Administrative forhold, Forside, Nyheder

Hjælp os med at hjælpe dig!

Er du VIP eller TAP på Aarhus Universitet, og har du svært ved at finde informationer fra administrationen, som du skal bruge i dit daglige arbejde? Så deltag i en lille test og hjælp os med at gøre noget ved det!

Personaleledere og faggruppeledere i Institut for Bioscience i diskussion om implementering af den nye organisation. De skal være med til at skabe øget åbenhed og mindre skepsis, så alle medvirker aktivt til at samle instituttet.

16.03.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Ambassadører for udvikling

?Hvordan bruger man et strategipapir, der for nogle ligner selvforherligende varm luft? 31 teamlederne på Institut for Bioscience skal få den nye organisation til at fungere i praksis.

Arkivfoto: Lars Kruse/AU kommunikation

16.03.2012 | Medarbejdere, Forside

Ændringer af mailsystemet går ind i sidste fase

Forberedelser til implementeringen af det nye fælles mail- og kalendersystem på Aarhus Universitet er gået ind i sidste fase. Tidsplanen bliver løbende opdateret, og det forventes, at alle medarbejdere er flyttet over i det fælles mail- og kalendersystem i løbet af første halvdel af 2012.

15.03.2012 | Arrangement, Forside

Søvndal: Farvel til Frygtens årti

Siden 11. september 2001 har den vestlige verden levet i frygt. Det har vredet armen om på kampen for demokrati og retfærdighed. Men nu skal det være slut. Udenrigsminister Villy Søvndal præsenterede i dag i Aulaen Danmarks nye udenrigspolitik.

Viser resultater 1 til 10 ud af 18

1 2 Næste