Nyhedsarkiv (før juni 2014)

08.10.2012 | Navne , Medarbejdere, Forside

Når professoren kommer ind, så rejser man sig op

Foranlediget af forskningsbibliotekar Nils Bredsdorffs død 14. september bringer vi en kort mailkorrespondance med Bredsdorff om én bestemt hændelse ved AU i 1965, som i eftertiden nærmest har opnået karakter af myte.

Løven er et af de dyr, der kommer under kniven, når Naturhistorisk Museum dissekerer dyr i efterårsferien. Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation
Steno Museet sætter spot på regnbuen og disker op med fysikshow i efterårsferien. Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation
På Moesgård Museum arbejder den gamle skovmølle hele efterårsferien, og udenfor er der tændt op i bålet, så man kan bage fladbrød og snobrød af det friskmalede mel. Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation
Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation

07.10.2012 | Arrangement, Medarbejdere, Forside

Efterårsferie på Aarhus Universitet

Regnbuer, stjernekig og en løve, der går ud af sit gode skind. Det er blot nogle af de ting, man kan opleve i efterårsferien på Aarhus Universitet. Voksne kan blive klogere på det mellemstore pattedyr homo sapiens.

Professor Jørgen Elklit

05.10.2012 | Medarbejdere, Navne , Forside

40 år som demokratiets vogter

Han var med til at gennemføre det første demokratiske valg i Nepal og havde som valgekspert ansvaret for at afholde det valg i Sydafrika, der markerede overgangen fra Apartheid til demokrati. Professor Jørgen Elklit fejrer i år 40 års jubilæum, og karrieren er ikke slut endnu.

Ole Rømer Observatoriet i Højbjerg er også en del af Steno Museet.  Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

01.10.2012 | Medarbejdere, Forside, Nyheder

Nomineret til Byens Bedste Museum 2012

Steno Museet, der hører under Science and Technology Museerne, er af kulturguiden Alt om Aarhus (aoa.dk) blevet nomineret til årets bedste museum/udstilling – blandt andet i selskab med ARoS og Den Gamle By.

Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

01.10.2012 | Administrative forhold, Medarbejdere, Forside

Store udfordringer for de administrative medarbejdere

Den omfattende fornyelse og samkørsel af administrative it-systemer stiller i øjeblikket meget store krav til de administrative medarbejdere, både i back office og front office.

01.10.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

MUS-koncept får hjemmeside

Det nye fælles MUS-koncept på AU har fået sin egen hjemmeside. Her kan man læse information om pilotprojekt, høringsfase, tidsplan og finde dokumenter og vejledninger.

Viser resultater 11 til 16 ud af 16

Forrige 1 2