Nyhedsarkiv (før juni 2014)

30.10.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Onlineguide til medietræning

Hvordan kommer du ud med dit budskab? Hvad gør du når journalisten ringer? Og er du klar til den dag, du pludselig skal optræde live i radioen - eller på tv?

Komiker Jan Gintberg er klar med en ny række programmer i serien 'Gintberg på kanten'. Først besøgte han det såkaldte udkantsdanmark, men nu er turen kommet til store offentlige institutioner. Aarhus Universitet er som bekendt en af dem. Programmet om AU vises den 15. november kl. 20.00 på DR1.

30.10.2012 | Medarbejdere, Koncert / optræden, Arrangement

Se 'Gintberg på kanten' sammen med dine kolleger

I maj snuste komiker Jan Gintberg rundt på AU, hvorefter han lod sin satiriske dom falde over universitetet. Nu er det hele klippet færdig til endnu en udgave af 'Gintberg på kanten'. Se programmet på storskærm sammen med dine kolleger.

26.10.2012 | Forside

Bombetrussel på Campus Fuglesangs Allé er afblæst

Aarhus Universitet har her til formiddag modtaget et brev med en bombetrussel mod Campus Fuglesangsalle. Politiet har afsøgt området uden at finde noget mistænkeligt og bombealarmen afblæst. Nærmere information følger løbende.

Studiestart på Science and Technology. Foto: AU Kommunikation

26.10.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Brugerpanel kigger på studiestartsproblemer

Lange svartider i helpdesk og problemer med samkørsel af studieadministrative systemer har fyldt meget i efterårets studiestart. På et møde i Administrationens brugerpanel onsdag den 24. oktober blev der sat fokus på studiestartens it- og studieadministrative udfordringer.

25.10.2012 | Nyheder, Forside

Netværk på tværs

Er du ph.d.-studerende eller postdoc? Har du lyst til at møde andre unge forskere på AU – på tværs af faggrænser, fakulteter og nationaliteter? Så se her hvad den nye PhD House Activity Group har at tilbyde dig.

Børn og andre nysgerrige kunne både røre ved og lugte til den lille hunløve, som onsdag blev dissekeret på Naturhistorisk Museum. I baggrunden ses biolog Lars Bøgh, der førte kniven. Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation
Løvens lunger blev pustet op som to røde balloner. Foto: Lise Balsby/AU kommunikation
Biolog Lars Bøgh var forsigtig med kniven, både for ikke at strinte blod og kød på publikum på første række, og for at bevare skindet intakt. Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation
Der var så stor interesse for at se løven, at auditoriet på Naturhistorisk Museum blev fyldt to gange. Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation
Biolog Rikke Bruun (tv) fortalte undervejs om løvelivet på savannen og om løvens organer. Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation

18.10.2012 | Arrangement, Medarbejdere, Forside

Løven vendte vrangen ud

Naturhistorisk Museum nøjes ikke med at udstille udstoppede dyr i efterårsferien. Hver dag dissekerer museet et dyr, og onsdag gik det ud over en løve. Samtidig gik en brun bjørn ud af sit gode skind.

17.10.2012 | Forside

Mindre brand i bygning 1445 og 1448

I forbindelse med et ombygningsarbejde i parterre-etagen i bygning 1445 på Aarhus Universitet blev en række PVC-rør antændt onsdag klokken 9.30. Ingen medarbejdere kom noget til.

12.10.2012 | Medarbejdere, Priser, Forside

Stem på Steno Museet og Matematisk Kantine som Byens Bedste

Science and Technology er repræsenteret i den traditionsrige konkurrence Byens Bedste. Steno Museet og Matematisk Kantine er blevet nomineret og er oppe imod nogle hårde konkurrenter. Se hvorfor du skal stemme på dem i videoerne fra hvert sted.

Flere hundrede alumner, studerende, ansatte og andre interesserede var mødt frem for at høre debatten "På vej mod det ungdommelige samfund”. Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation
I debatpanelet sad aldersforsker Tine Fristrup og idéhistoriker Jens Erik Kristensen. Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation
Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation

10.10.2012 | Debat, Arrangement, Medarbejdere

Fuldt hus til AUgustus-arrangement

Stakladen var fyldt, da alumnemagasinet AUgustus afholdt debatarrangement tirsdag aften under overskriften ”På vej mod det ungdommelige samfund”.

Administrationens brugerpanel satte på panelets andet møde torsdag den 27. september fokus på intern kommunikation, men også økonomistyringsmodellen og flytningerne på Arts og BSS fyldte meget. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation

09.10.2012 | Nyt fra ledelsen, Medarbejdere, Forside

Brugerpanel efterlyser fokuseret intern kommunikation

Administrationens brugerpanel satte på panelets andet møde torsdag den 27. september fokus på intern kommunikation, men også økonomistyringsmodellen og flytningerne på Arts og BSS fyldte meget.

Viser resultater 1 til 10 ud af 16

1 2 Næste