Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Nyhedsarkiv (før juni 2014)

08.04.2013 | Arrangement, Forside

AU arrangerer sær-kemishow under lockout

Skolebørn i alle aldre kan tirsdag og onsdag komme til fire underholdende kemishows, som Aarhus Universitet arrangerer i anledningen af lockouten. Arrangementet er gratis for både børn og voksne.

Øverst på Niels Nygaards arbejdsprogram står en fornyelse af Institut for Matematik. Han vil blandt andet gerne eksperimentere med andre former for undervisning på de kurser i matematik, som instituttet udbyder til alle førsteårsstuderende på Science and Technology. Foto: Lise Balsby / AU Kommunikation.

04.04.2013 | Medarbejdere, Nyheder

Matematiker med en mission

Efter en lang karriere i USA har professor Niels Nygaard sat sig i lederstolen på Institut for Matematik. Han savnede at have en mission og tror, at de private universiteter i USA har set deres bedste dage som ramme om uddannelser.

03.04.2013 | Medarbejdere, Administrative forhold, Nyheder

Lønforhandlinger 2013 står for døren

De årlige lønforhandlinger starter om få uger og den overordnede tidsplan ligger fast. Fra den 2. april – 19. april kan alle medarbejdere søge om nye løntillæg.

02.04.2013 | Medarbejdere, Administrative forhold, Forside

Hvad gør du, hvis dit barns skole er ramt af faglig konflikt?

Kommunernes Landsforenings lockout af skolelærerne har nu varet to uger. Medarbejdere på AU, der er berørt af konflikten, skal aftale med nærmeste leder, hvordan udfordringen håndteres.

Viser resultater 11 til 14 ud af 14

Forrige 1 2

303941 / i40