Nyhedsarkiv (før juni 2014)

29.04.2013 | Kursus, Medarbejdere, Administrative forhold

Kropssprog i undervisningen

Ønsker du at skabe en større sammenhæng mellem dit budskab og din fremtræden? Vil du være bedre til at skabe en god dialog med dine studerende og andre tilhørere? Så er kurset 'Kropssprog i undervisningen' måske noget for dig.

25.04.2013 | Arrangement, Medarbejdere, Forside

Forskere fra Statskundskab og Jura mødes til fodbolddyst

Der er lagt op til ekstraordinær underholdning, når politologerne og juristerne kæmper om, hvem der er bedst til fodbold fredag den 3. maj.

– Border Collies er nogle fantastiske hunde, men man skal tænke sig godt om, inden man anskaffer sig en. De ser søde og lydige ud, men de er aktivitetskrævende og lærenemme – også hvad angår unoder. Racen er normalt kun for folk, som har erfaring med hunde og vil bruge dem aktivt, fortæller Kurt Jensen. Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation
Kurt Jensen har altid hundene i snor, når han bevæger sig rundt på gangene. Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation
Dem, der har gjort rent på Kurt Jensens kontor, har heldigvis altid været glade for hundene, der nogle gange griser lidt. Til jul giver hver hund en flaske rødvin som en symbolsk tak for det ekstra arbejde. Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation
Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation

19.04.2013 | Medarbejdere, Forside

Tager hundene med på job

Institutleder Kurt Jensen har jævnligt sine tre hunde med på arbejde. De spreder hygge – og skræmte engang en indbrudstyv væk.

18.04.2013 | Arrangement, Forside

Health forbereder handlingsplan for at sikre sund forskning

Snyd og bedrag i den akademiske verden var omdrejningspunktet, da Health ved Aarhus Universitet onsdag den 17. april 2013 inviterede til symposium om forskningspraksis. Symposiet er et bidrag til de kommende retningslinjer for ansvarlig forskningspraksis for forskerne i sundhed og sygdom.

15.04.2013 | Kursus, Medarbejdere, Administrative forhold

Sidste frist for tilmelding til kurser i maj

Så er det ved at være sidste frist for at tilmelde dig de AU HR kurser, der afvikles i maj måned. Vælg mellem fx. stresshåndtering, positiv psykologi og præsentationsteknik.

Redaktør Lotte Bilberg (t.v.) og journalist Marie Groth Andersen har travlt med at få det første nummer af Aarhus Universitets nye avis, Omnibus på gaden. Foto: Martin Gravgaard.

11.04.2013 | Nyheder, Forside

Sidste dag i april bliver O-dag på AU

Omnibus hedder den nye avis, der udkommer på Aarhus Universitet den 30. april. Vi er alles, og vi er ingens avis, fastslår redaktør Lotte Bilberg.

11.04.2013 | Konference, Nyheder, Forside

Akademisk institution med folkeligt islæt

MatchPoints Seminar nr. 6 afvikles i maj, og igen er dørene åbne for offentligheden for at skabe dialog med det omgivende samfund.

11.04.2013 | Kursus, Medarbejdere, Nyheder

Kompetenceudvikling for ledere på AU

Er du leder og kunne du tænke dig at udvikle din faglige værktøjskasse? Læs videre om blandt andet nye værktøjskurser i stresshåndtering, konflikthåndtering, den vanskelige samtale og ekstern forskningsfinansiering.

10.04.2013 | Science and Technology, Forside

Ny dekan søges

Aarhus Universitet søger fagligt velestimeret og visionær dekan for hovedområdet Science and Technology.

10.04.2013 | Forskning, Forelæsning / foredrag, Forside

Flot festforelæsning i forårssolen

Op mod 300 tilhørere mødte op for at hylde Søren K. Moestrup, da Novo Nordisk Fonden inviterede til festforelæsning med efterfølgende reception for ham i anledning af Novo Nordisk Prisen 2013.

Viser resultater 1 til 10 ud af 14

1 2 Næste