Nyhedsarkiv (før juni 2014)

28.08.2013 | Kursus, Medarbejdere, Administrative forhold

Kursus: Fra stress til trivsel i travlhed

Har du en kollega eller en medarbejder, der føler sig stresset - eller hvor tidspresset er blevet en stor belastning? Her er et godt tilbud til dem, som ønsker at finde nye veje til at passe godt på sig selv.

På baggrund af en smileytest, spørgeskemaundersøgelse og kvalitative interviews vil AU Kommunikation til januar 2014 foretage justeringer af søgesiden. Foto: Colourbox

26.08.2013 | Medarbejdere, Nyheder, Medarbejdere.au.dk

Finder du, hvad du søger på AU’s web?

Benytter du Google til at finde rundt på AU’s website i stedet for AU’s egen søgefunktion? I så fald er du ikke den eneste, og derfor er AU Kommunikation nu i fuld gang med at teste og forbedre søgetjenesten. Se her hvordan søgefunktionen virker, hvorfor og hvad du selv kan gøre.

19.08.2013 | Medarbejdere, Studerende, Forside

Nemmere at koble på det trådløse netværk

AU IT har gjort det trådløse netværk, Eduroam, mere sikkert og samtidigt nemmere at sætte op. Eksisterende brugere skal godkende et nyt certifikat – nye brugere kan gå ind på wifi.au.dk fra den 20 august og blive automatisk sat op.

14.08.2013 | Kursus, Medarbejdere, Administrative forhold

Kinesisk sprogkursus

Forskere og ph.d.-studerende på AU, som planlægger et arbejdsrelateret ophold i Kina, tilbydes et forberedende kursus i kinesisk. Kurset består af 4 moduler, og det første modul begynder d. 3. september 2013. Det er gratis at deltage i kurset.