Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Foto: Colourbox

26.02.2013 | Administrative forhold, Medarbejdere, Forside

Vigtigt nyt om lønbehandling

Alle månedslønnede medarbejdere skal fremover kontakte deres lokale HR-afdeling ved spørgsmål til løn. Dette gælder dog IKKE tjenestemænd og ph.d.-ansatte, der som hidtil skal henvende sig til Lønkontoret.

22.02.2013 | APV, Forside

BSS: Sker der en reel opfølgning eller kun på papiret?

BSS’ medarbejdere forventer reel handling i kølvandet på den psykiske APV, men mange er skeptiske forud for den opfølgende proces. Handling på institutniveau er vigtig men ikke nødvendigvis det, der fylder mest. Det viser en rundspørge forud for APV-offentliggørelsen. Der vil ske handling, siger Svend Hylleberg.

22.02.2013 | APV, Tale, Forside

Alle vi ledere har noget, vi skal arbejde med

"AU har engagerede, kompetente medarbejdere, som grundlæggende trives godt. Men det er også meget tydeligt, at alle vi i ledelsesstrengen har noget, vi skal arbejde med". Sådan sagde rektor i en tale til AU's ledere om APV 2012.

21.02.2013 | APV, Forside

Universitetsdirektør: Medarbejderne har talt

Den psykiske APV 2012 for administrationen viser ifølge universitetsdirektør Jørgen Jørgensen, at medarbejderne på AU er fantastisk engagerede og virkelig vil deres arbejdsplads. Men ikke mindst forandringsprocessen har været hård. Især for de administrative medarbejdere, hvor hver femte melder om stærke stresssymptomer.

21.02.2013 | APV, Medarbejdere, Forside

Nu skal der følges op på den psykiske APV

Med offentliggørelsen af den psykiske APV er opfølgningsprocessen nu skudt i gang. En proces, hvor medarbejdere og ledelse i fællesskab skal sørge for, at arbejdsmiljøet diskuteres med det mål at udvikle og forbedre arbejdsmiljøet.

18.02.2013 | Medarbejdere, Forside, Nyheder

Ny hjemmeside om ligestilling

STAGES-forskningsgruppen ved Dansk Center for Forskningsanalyse har lavet en ny hjemmeside, som retter sig mod ligestilling og kvinder i forskning.

Dissektion af en løve på Naturhistorisk Museum. Foto: Lise Balsby/AU Foto

11.02.2013 | Medarbejdere, Arrangement, Forside

Fra Mars til Akropolis

Vinterferien byder på ekstra oplevelser på museerne ved Aarhus Universitet, hvor biologer udfordrer alle sanser, og der hele ugen er afgang til Mars.

08.02.2013 | Health, Forside au.dk, Forside

Psykiatrien i Region Midtjylland er landets bedste

Dagens Medicin har kåret Aarhus Universitetshospital Risskov til Danmarks bedste psykiatriske hospital. 2. og 3. pladsen går til Regionspsykiatrien Viborg/Skive og Regionspsykiatrien Vest.

07.02.2013 | Møde, Medarbejdere, Administrative forhold

Stor interesse for dialogmøde med Indkøb og CWT

Den oprindelige plan gik på ét dialogmøde med Carlson Wagonlit Travel (CWT), men da tælleapparaterne allerede nu viser over 35 tilmeldinger, har Indkøb og CWT arrangeret et ekstra møde den 21. marts 2013.

04.02.2013 | Navne , Medarbejdere, Forside

100 år siden Max Sørensen blev født

19. februar er det 100 år siden Max Sørensen kom til verden. Fra 1947 var han professor i retsvidenskab ved AU, og senere påtog han sig et antal internationale poster. Læs denne og andre spændende historier fra AU Universitetshistorie.

Viser resultater 1 til 10 ud af 11

1 2 Næste