Nyhedsarkiv (før juni 2014)

24.06.2013 | Administrative forhold, Medarbejdere, Forside

Skal du handle på nettet med dit Eurocard?

Første gang du nethandler med dit nye Eurocard, skal du aktivere din MasterCard Secure Code. Det svarer til at indtaste din pinkode i en almindelig fysisk butik. Du kan aktivere koden på tre forskellige måder.

21.06.2013 | Administrative forhold, Forside

Fælles alarmeringsnummer på AU

AU har fået et fælles alarmeringsnummer, som alle kan ringe til i tilfælde af brand, ulykker eller andre livstruende situationer på Aarhus Universitet.

10.06.2013 | Administrative forhold, Medarbejdere, Studerende

Studerendes ansøgninger til studienævn udfyldes nu på mit.au.dk

Fremover skal alle studerende på AU uanset uddannelse bruge de samme elektroniske blanketter, når de vil ansøge studienævnet om dispensation, merit, forhåndsgodkendelse eller gæstefag. Blanketterne ligger klar på mit.au.dk.

06.06.2013 | Administrative forhold, Medarbejdere, Nyheder

Oversæt din tekst med AU Translate

AU Translate er et oversættelsesværktøj for medarbejdere på AU. Programmet giver overbevisende bud på oversættelse af mange af de teksttyper, der kommer fra AU, og kan derfor spare meget tid på oversættelsesopgaver.

03.06.2013 | Forskning, Forside

Horizon 2020: Man skal forberede sig nu

Selvom Horizon 2020 har et imponerende budget på hele 70 mia. euro til forskningsprojekter, kan det tage lang tid at finde stærke akademiske partnere og virksomheder, der vil samarbejde, forklarer Forskningsstøtteenheden, som er klar til at vejlede interesserede om det nye program.