Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Aase Pedersen (Foto: Lars Kruse) 
Per Dahl (Foto: Lars Kruse)

01.03.2013 | APV, Forside

APV 2012: "Vi skal tage fat, hvor problemerne er"

Aase Pedersen og Per Dahl er fællestillidsrepræsentanter for henholdsvis universitetets TAP’er og VIP’er. Oven på sidste uges APV fremhæver de især den høje stress som en udfordring og mener, at løsningen ligger i færre arbejdsopgaver, systematisk uddannelse af mellemlederne og bedre kommunikation mellem den enkelte medarbejder og universitetets…

Jørgen Jørgensen (Foto: Lars Kruse)
Maria Volf Lindhardt (Foto: Lars Kruse)
Flemming Bøge (Foto: Lars Kruse)

01.03.2013 | APV, Forside

"Kontakten til brugerne skal forbedres"

Relationerne til brugerne skal genskabes. Det siger universitetsdirektør Jørgen Jørgensen og vicedirektørerne Maria Volf Lindhardt og Flemming Bøge i et interview.

Niels Lehmann
Per Dahl

01.03.2013 | APV, Forside

Ingen snuptagsløsninger

APV’en taler sit tydelige sprog – også på Institut for Æstetik og Kommunikation. Institutleder Niels Lehmann og tillidsrepræsentant Per Dahl er enige om, at der skal reel handling til, men inden der kan skrides til handling, er det vigtigt med et grundigt analysearbejde. Opfølgningen på instituttet bliver derfor ikke et quick-fix.

Mads Faurschou Knudsen (Foto: Lars Kruse)

01.03.2013 | APV, Forside

Geoscience forbereder fællesmøde med fokus på stress

På Institut for Geoscience overrasker det både tillidsmanden og lederen, at 12 procent af medarbejderne har stærke stresssymptomer. Derfor kommer hele arbejdskulturen på dagsordenen i de kommende måneders granskning af resultaterne i APV’en.

Viser resultater 21 til 24 ud af 24

Forrige 1 2 3