Nyhedsarkiv (før juni 2014)

28.11.2013 | Forside

Dekan Mette Thunøs orientering til medarbejderne på Arts

Dekan Mette Thunø kommenterer og uddyber omstændighederne bag den økonomiske situation og besparelserne på Arts.

28.11.2013 | Forside

Spørgsmål og svar fra medarbejdermødet

I forbindelse med orienteringen den 27. november fra rektor Brian Bech Nielsen om AU’s økonomiske situation, nåede ikke alle spørgsmål at blive besvaret. Siden vil blive udbygget med yderligere svar efterhånden som de indhentes.

28.11.2013 | Medarbejdere, Nyheder, Forside

Advarsel mod phishingmail

Aarhus Universitet står i øjeblikket overfor et alvorligt phishing-problem, og har brug for alle medarbejdere og studerendes hjælp til at komme det til livs. Du må ALDRIG oplyse dit brugernavn og/eller password til andre, heller ikke internt på AU.

28.11.2013 | Forside

Dekan Allan Flyvbjergs orientering til Health-medarbejdere

På Health har vi den samme økonomiske udfordring som resten af AU, nemlig at vi skal skabe økonomisk balance og samtidig sikre et minimalt økonomisk manøvrerum. Nye tiltag er derfor nødvendige.

27.11.2013 | Medarbejdere, Forside

Aarhus Universitet skal spare

Aarhus Universitet tager den nødvendige konsekvens af vigende indtægter og stigende udgifter. På et medarbejdermøde den 27. november meldte universitetsledelsen ud om baggrunden for sparebehovet.

27.11.2013 | Medarbejdere, Forside

Bestemt ikke et ønskescenarium

Der er ikke noget valg. Aarhus Universitet skal spare. Alle områder af universitetet skal finde besparelser, og jeg vil være ærlig at sige allerede nu, at afskedigelser bliver nødvendige i 2014. Det er en hård proces, vi står over for, siger rektor Brian Bech Nielsen

27.11.2013 | Medarbejdere, Forside

Dekan Niels Christian Nielsen orienterede ST-medarbejdere

Dekan Niels Chr. Nielsen holdt onsdag 27. november tale for medarbejderne på sit hovedområde om den kommende sparerunde.

26.11.2013 | Videnskabelige medarbejdere, Forside

Rethink Aarhus 2017: søg opstartsmidler til dit forskningsprojekt

AU inviterer forskere fra alle fire fakulteter til at indgå i forskningsprojekter, der skal undersøge betydningen af Aarhus som europæisk kulturhovedstad 2017.

25.11.2013 | Kursus, Medarbejdere, Nyheder

Kursus: Hvordan leder du dine medarbejdere på afstand?

AU er ikke blot et universitet i Aarhus, men har medarbejdere på mange lokaliteter. Distanceledelse er derfor hverdag både for universitetets videnskabelige og administrative ledere. 11. december udbyder AU et endagskursus i at lede medarbejdere på afstand.

22.11.2013 | Medarbejdere, Forside, Nyt fra ledelsen

Ledelsen sætter fokus på uløste problemer

Den faglige udviklingsproces skal sættes under lup: En intern analyse skal afdække problemer med administrativ understøttelse og den faglige organisering. Samtidig skal lederne tættere på medarbejderne, og uddannelsesområdet skal styrkes.

Viser resultater 1 til 10 ud af 13

1 2 Næste