Nyhedsarkiv (før juni 2014)

28.02.2014 | Administrative forhold, Medarbejdere, Nyheder

Større fokus på energibesparelser

To pilotprojekter på henholdsvis Tandlægeskolen og Fuglesangs Allé på BSS er de første skridt mod at nedsætte AU’s samlede energiforbrug og mindske belastningen på miljøet.

Universitetsdirektør Jørgen Jørgensen. Foto: Lars Kruse / AU Kommunikation.

27.02.2014 | Medarbejdere, Nyt fra ledelsen, Forside

Afløser for universitetsdirektør skal findes i god tid

Aarhus Universitet igangsætter nu processen med at finde en afløser for universitetsdirektør Jørgen Jørgensen, hvis kontrakt udløber i begyndelsen af 2015.

Rektor Brian Bech Nielsen, Foto: Søren Kjeldgaard

20.02.2014 | Medarbejdere, Forside

Rektor: En svær tid er foran os

Besparelserne på Aarhus Universitet kommer til at ramme omkring 350 medarbejdere, herunder ca. 190 påtænkte afskedigelser og 160 frivillige fratrædelser. Rektor understreger, at AU står foran en svær tid.

20.02.2014 | Medarbejdere, Forside

Pjecer fra AU HR i forbindelse med afskedigelser

AU HR har udarbejdet en række pjecer i forbindelse med afskedigelserne på AU med en række praktiske oplysninger til medarbejderne. Den seneste handler om mulighederne for hjælp til jobsøgning og mulighederne for omplacering og den er særligt målrettet medarbejdere, der varsles afskediget.

Medarbejderne i AU Planlægning, som fremover bliver en særskilt enhed, har blandt andet ansvaret for universitetets grønne område. Arkivfoto: Lars Kruse / AU Kommunikation

20.02.2014 | Medarbejdere, Forside

Økonomi og Planlægning opdeles i to vicedirektørområder

Ledelsen har besluttet at opdele AUs største vicedirektørområde, Økonomi og Planlægning.

19.02.2014 | Forside, Medarbejdere

En dybt beklagelig fejl

Meddelelse fra universitetsdirektør Jørgen Jørgensen og konstitueret forvaltningschef i AU Planlægning/AU Administration Charlotte Lyngholm

18.02.2014 | Forside, Medarbejdere

Universitetsledelsen arbejder videre med medarbejdernes spareforslag

Nytænkning af årsfesten, digitalisering af AU’s publikationer og en grundig gennemgang af universitetets abonnementer. Det er nogle af de medarbejderforslag til besparelser, som universitetsledelsen allerede har besluttet at arbejde videre med, forklarer universitetsdirektør Jørgen Jørgensen.

Kristina Kristensen, ny direktør for Studenterhusfonden, til lancering af sin bog "Omtanke i store Gryder" ved Copenhagen Food Fair i 2013. Foto: Økologisk Landsforening

14.02.2014 | Medarbejdere, Forside, Studerende

Stakladen bliver økologisk

Hun er kok. Hun har 20 års erfaring med kantineledelse. Fødevarebranchen kender hende som inspirator og oplægsholder. Hun har modtaget adskillige priser for innovation og økologi. Fra 1. marts er hun ny direktør for Studenterhusfonden, som driver Stakladen og 11 andre kantiner på Aarhus Universitet. Velkommen til Kristina Kristensen.

06.02.2014 | Forside

Ny AU-hjemmeside om institutionsakkrediteringen

Arbejdet med at blive institutionsakkrediteret vil i det kommende år involvere mange medarbejdere på Aarhus Universitet. En ny ressourcehjemmeside giver overblik over processen, arbejdsgrupper og vejledninger.

04.02.2014 | Forside, Ph.d.-studerende, Forskning

Ny undersøgelse af kvalitet i ph.d.-forløb

Aarhus Universitet har netop færdiggjort en dybdegående undersøgelse af kvaliteten i universitetets ph.d.-forløb. Undersøgelsen skal bruges til at udvikle ph.d.-uddannelsen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 12

1 2 Næste