Nyhedsarkiv (før juni 2014)

23.05.2014 | Forside

AU Library: Fælles fodslag giver ensartet og effektiv service

AU Library omfatter mange forskellige administrative traditioner, og mange brugere har oplevet forskellige vilkår, når de har benyttet AU Librarys faciliteter og tilbud. AU Library har netop afsluttet projektet 'Fælles Fodslag", der skal give brugeren ensartet og effektiv service.

23.05.2014 | Forside

TAP’er: AU Library er også DIT bibliotek

Kender du det: Du sidder med det seneste nummer af DJØF- , HK- eller Magisterbladet og læser en anmeldelse af en spændende fagbog. Problemet er, at budgettet i din afdeling ikke giver mulighed for at købe bogen, og på dit lokale folkebibliotek må du vente 4 måneder, fordi faglitteratur ikke er højt prioriteret i deres samlinger. Hjælpen er nær:…

23.05.2014 | Forside

Fælles opdateret e-rekruttering

Alle ansættelses- og bedømmelsesprocedurer håndteres nu ensartet på tværs af AU med en ny opdateret version af e-rekrutteringssystemet PeopleXS. Det betyder mere effektiv drift, højere kvalitet og bedre dokumentation.

23.05.2014 | Forside

Engelsk information for medarbejdere

Fremover kan du finde information på engelsk om løn, barsel, ferie og mange andre personalemæssige emner på Medarbejderservice.

21.05.2014 | Forside

Nye retningslinjer i medarbejdernes ABC

HSU har besluttet en række nye fælles retningslinjer for medarbejdere på AU. Det drejer sig bl.a. om job på særlige vilkår, kørsel i tjenestebil, forsikring ved tjenesterejser og fleksibel arbejdstid.

20.05.2014 | Medarbejdere, Arrangement, Forside

Se, rør og føl videnskaben på international festival

En af Europas største festivaler for videnskab gæster Carlsberg Byen i juni. Nysgerrige i alle aldre inviteres til ”Science in the City”, hvor forskere fra hele verden vil guide de besøgende rundt i forskningens forunderlige verden. Programmet er netop blevet offentliggjort.

14.05.2014 | Nyt fra ledelsen, Forside

Rektor: Der er behov for mere inddragelse

Ministeriet har netop udsendt resultatet af Epinion-undersøgelsen om medbestemmelse og medinddragelse på universiteterne.

14.05.2014 | Administrative forhold, Forside

Fristen for ansøgning om midler til kompetenceudvikling er forlænget

Afskedigede medarbejdere, der ønsker kompetenceudvikling, kan fortsat søge midler til dækning af udgifterne. Fristen er forlænget til den 31. maj.

Konferencen den 15. maj på KU er et led i Uddannelses- og Forskningsministeriets opfølgning på bestemmelserne om medbestemmelse og medinddragelse i Universitetsloven af 2011.

14.05.2014 | Medarbejdere, Forside

Studerende og ansattes indflydelse til debat

Knap 2500 AU-medarbejdere besvarede undersøgelsen om medbestemmelse og medinddragelse. Se resultaterne, som debatteres den 15. maj på KU, her.

13.05.2014 | Forside

Sidste chance for at melde hold til DHL

Tilmeldingen lukker om to dage, den 15. maj. Så hvis du endnu ikke har meldt dit hold til, er det op over.

Viser resultater 1 til 10 ud af 19

1 2 Næste