Du er her: Pure Vejledninger og support Publikationer Sådan bruges Hurtig Inddatering

Hurtig Inddatering

Hvad er Hurtig Inddatering?

Hurtig Inddatering bruges til at indberette publikationer i Pure uden at udfylde de felter, der normalt er påkrævet for, at en publikation kan oprettes i systemet.

Hvem kan bruge Hurtig Inddatering

 

Du er forsker eller almindelig Pure-bruger

Mangler du tid eller rutine i brug af Pure, kan du bruge Hurtig Inddatering til at indberette publikationer i Pure alligevel. En redaktør vil efterfølgende færdiggøre registreringen.

Vejledning i at bruge Hurtig Inddatering til at indsende publikationer.

Du er redaktør i Pure

Har du ansvar for at registrere publikationer i Pure, har du måske også til opgave at monitorere Pure for publikationer, der er kommet ind gennem Hurtig Inddatering, og derefter få dem importeret og færdigregistreret i systemet. Publikationerne finder du i en speciel importliste i Pure, der er kun er synlig for redaktører.

Du modtager sikkert publikationer fra andre på forskellig vis f.eks. via email. I de fleste tilfælde er det mest hensigtsmæssigt, at du opretter publikationerne direkte i Pure. Du kan bruge Hurtig Inddatering til at samle modtagne filer, så de ligger parat i importlisten, til du er klar til at arbejde videre med inddateringen.

Vejledning i at færdiggøre publikationer, der er indsendt ved hjælp af Hurtig Inddatering.

Hvornår skal du ikke bruge Hurtig Inddatering

Har du behov for, at dine publikationer er synlige på din personlige hjemmeside med det samme, skal du ikke bruge Hurtig Inddatering. Opret i stedet publikationerne direkte i Pure ved at bruge en af de andre metoder (se fig. nedenfor).

Publikationer, som er indsendt via Hurtig inddatering, er ikke synlige i Pure og på din personlige hjemmeside, før de er registreret af en redaktør i Pure. Du kan kun se (ikke tilgå eller redigere) publikationerne i en status oversigt på din personlige oversigtsside i Pure (se fig. nedenfor).

Kontakt AU Pure Support pure@au.dk hvis du har spørgsmål

1446747 / i40