Indberetning i Pure

Indberetning af publikationer i Pure sker efter et 3-trins workflow.

1. Indberetning i gang (forsker, Pure redaktør)

2. Til validering (mellemtrin)

3. Valideret (AU Pure)

AU Pure bruger workflowet til at styre valideringsarbejdet i Pure. Workflowet anvendes på alle publikationstyper, men ikke på andre indholdstyper end publikationer. Aktiviteter og projekter mv. som du opretter i Pure bliver således ikke valideret af AU Pure.

Når du har oprettet og færdigregistreret en publikation i Pure, kan du sende den direkte til validering. Der er ikke nogen godkendelsesproces før AU Pure teamet validerer publikationen.

Hvis du retter i en publikation, som AU Pure allerede har valideret, sendes den automatisk til genvalidering. Det betyder, at AU Pure genbesøger publikationen og sørger for, at den stadig overholder alle kvalitetsreglerne. Det bevirker at publikationen gennemgår to ekstra workflow-trin.

4. Til genvalidering

5. Valideret

Læs mere om Genvalidering.

Indberetning i gang

Når du opretter en publikation i Pure får den automatisk dette workflow-trin. Lad publikationen stå på dette trin så længe inddateringen er ikke færdiggjort, og så længe publikationen ikke er udgivet i sin endelige version.

Udgives en publikation som e-pub (før print), skal du vælge denne udgivelsesstatus og lade indberetningsstatus stå til "Indberetning i gang".

Til validering

Vælg workflow-trin ”Til validering” når du har færdiggjort inddatering af en publikation. Husk at klikke "Gem" bagefter. Herved sender du din indberetning til validering i AU Pure teamet.

Publikationen skal være endeligt udgivet før du sender den til validering. Systemteknisk skal du sætte udgivelsesstatus til "Udgivet" før du kan vælge ”Til validering”.

Valideret

Publikationens oplysninger er valideret af AU Pure teamet og indberetningen er færdiggjort.

Du kan rette registreringsdata i en publikation, der er valideret, hvis det er nødvendigt. Læs om processen her.