Filtrering af eksterne publikationer

En publikation betegnes "ekstern", når alle interne forfattere, det vil sige forfattere med en tilknytning til AU, kun er affilieret til eksterne organisatoriske enheder på publikationen - det der står skrevet.

Eksterne publikationer styres ved hjælp af et workflow, der er mage til det, som bruges til interne publikationer. Det betyder, at eksterne publikationer er inkluderet i standard visninger og filtre, der bygger på "Administrerende organisation".


Visninger

Inklusionen af eksterne publikationer er først og fremmest synligt i matrice-visning og i "X Publikationer venter på at bliver flyttet til næste workflowtrin", som vises under opgaver i profil oversigten.

Disse tal kan være højere end forventet, da de eksterne publikationer tælles med. Det er kun tallet, der måske er større end det, der rent faktisk arbejdes med. Personer med redaktør-roller skal stadig kun løse de opgaver de har aftaler om i deres lokale organisation.


Rapporter

Bruger du rapportmodulet i Pure til at rapportere på publikationer i Pure, eller trækker lister ved hjælp af listevisning, og benytter filteret "Administrerende organisation", vil din liste indeholde eksterne publikationer.

For at ekskludere de eksterne publikationer, skal du tilføje et ekstra filter. Tilføj filteret "Oprindelse" og vælg "Med intern affiliering". Herved filtreres de eksterne publikationer fra.

Husk at gemme dit filter, så du har denne opsætning klar til en anden gang.