Nyt om Pure

Få det bedste frem med et CV

Der er mange måder at bruge CV-modulet i Pure på. Får du det bedste ud af det?

pictogram med person i sejrsstilling

Din personlige AU hjemmeside er en supernem måde at udstille dit virke som forsker og underviser. Men udnytter du den optimalt?

Indhold du registrerer i Pure bliver automatisk vist på din personlige hjemmeside. De senest registrerede publikationer, aktiviteter, presse/medie bliver vist, hvilket giver et aktuelt billede og indtryk. Dette er nok for nogen.

Men du kan også gå et skridt videre og skræddersy et offentligt CV og hvori du fremhæver helt specifikt indhold. Det kan være publikationer, der vedrører et bestemt forskningsområde eller som er peer-reviewed. Det kan også være bestemte aktiviteter, presseklip og dine personlige oplysninger. Dertil kan du indsætte overskrifter og tekstfelter og arbejde med formateringen så indholdet præsenteres på en overskuelig måde.

Standardopsætningen er, at indholdet opdateres dynamisk. Dit CV bliver således opdateret med nyt indhold der matcher de kriterier du har opstillet. Du kan også lave afsnit statiske og opdatere dem manuelt. Mulighederne er mange.

Du kan læse mere i CV-opbygning vejledningen. Vi hjælper dig også gerne med at opsætte et CV. Skriv til supporten pure@au.dk og book en tid.