Sådan tjekker du Pures driftsstatus

Nyt om Pure

Start med at tjekke Pure hjemmesiden, hvis du oplever problemer med Pure.

19.08.2020 | Camilla Dissing

To bundter gulerødder. Toppen hænger på den ene.

Vi monitorerer Pure løbende, og det er heldigvis sjældent, at der er noget galt. Oplever du fejl eller problemer med systemet, skal du først og fremmest tjekke vores Pure hjemmeside. Vi lægger altid besked ud vedrørende de driftsforstyrrelser vi er bekendte med - planlagte såvel som akutte.

Ud over en statusmeddelelse, skifter loginknappen også farve. Hvis den er gul kan du godt logge på, men skal være opmærksom på de problemer, der er beskrevet i statusmeddelelsen. Er den rød, er det fordi vi har lukket for adgang til Pure, og du kan ikke logge på systemet.

Som eksempel gik et par af vores periodiske jobs, som normalt kører ubemærket i baggrunden, i "selvsving" i begyndelsen af august. Det fik Pure til at gå i knæ og køre ekstremt langsomt. Her var loginknappen gul, indtil vi være færdige med den genstart, der skulle til for at få Pure til at køre normalt.

Tjek også AU's serviceinfo for driftsmeddelelser og Kendte problemer i Pure. Kan du stadig ikke finde en forklaring på, hvorfor Pure ikke opfører sig normalt, skal du skrive til os på pure@au.dk.

Nyheder, IT-systemer