Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

30.06.2021 | Fællesadministration

Tid til tiltrængt ferie efter et udfordrende semester

Sommerferien banker på – den er tiltrængt og velfortjent. Når vi vender tilbage til august, er det til et fuldt åbent universitet, hvor vi kan lægge nedlukningen og et semester med mange tunge dagsordener bag os. Bloggen lægger jeg også bag mig, men fortsætter dialogen på andre kanaler.

28.05.2021 | Fællesadministration

En kedelig sag har kastet skygger over glædelig genåbning

Maj måned har budt på lidt af hvert. Genåbningen af universitetet har været månedens gode nyhed, mens en kedelig sag om AU’s håndtering af aktindsigter har skabt bekymring og frustration internt.

29.04.2021 | Fællesadministration

Genåbning kan vække både begejstring og bekymring

Lige nu venter vi på, at regeringen melder ud, om der kommer yderligere lempelser for statsansatte, så flere af os i administrationen forhåbentlig snart får mulighed for at møde fysisk ind på universitetet. Mange glæder sig til at komme tilbage på kontoret. For andre kan det vække bekymring. Det er vigtigt, at vi i den kommende tid rummer begge…

Viser resultater 1 til 3 ud af 62

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.