Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

29.09.2020 | Fællesadministration

Vi må ikke glemme MUS, selvom det er corona-tider!

Selvom mange af os igen arbejder hjemmefra på grund af COVID-19-situationen, så er det vigtigt at få afholdt den årlige medarbejderudviklingssamtale – bedst kendt som MUS. Samtalen er helt central for at sikre vores fortsatte udvikling som medarbejdere – og dermed også organisationens.

27.08.2020 | Fællesadministration

Administrationen har hovedrollen i nye klimaindsatser

AU fik i foråret en ambitiøs klimastrategi, og nu går arbejdet i gang med at føre den ud i livet. Allerede her i efteråret rulles de første grønne projekter ud, og flere tekniske og administrative medarbejdere kommer til at spille en helt central rolle i at få strategien godt fra start.

29.06.2020 | Fællesadministration

Corona skubber vores arbejdsliv på AU i en ny retning

I min seneste blog opfordrerede jeg jer til at dele, hvilke erfaringer I synes, vi skal tage med fra corona-nedlukningen. Det har flere af jer gjort – og det har givet os i ledelsen gode input, som vi nu tager med i det videre arbejde med at udvikle AU som arbejdsplads.

Viser resultater 1 til 3 ud af 53

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.