Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

25.01.2021 | Fællesadministration

Fælles principper for fremtidens arbejdsplads efter corona

Godt nytår til jer alle. Jeg håber, at I havde en god juleferie sammen med jeres allernærmeste. Selvom 2021 uden tvivl vil blive påvirket af corona, nedlukning og restriktioner, så gør vaccine-udrulningen, at vi forhåbentlig snart kan begynde at se svagt lys for enden af tunnelen.

16.12.2020 | Fællesadministration

Universitetsdirektørens julehilsen: Farvel til corona-året 2020

Lad mig starte med det vigtigste, nemlig at ønske alle medarbejdere i administrationen en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Da vi for snart et år siden gik ind i 2020, var der ingen af os, der havde forudset, hvilket år, der ventede. Forhåbentlig kan vi se frem til mere normale tilstande i løbet af 2021.

23.11.2020 | Fællesadministration

Et godt arbejdsmiljø skaber vi i fællesskab

AU’s arbejdsmiljøorganisation er det fundament, der sikrer, at vi fastholder og udvikler vores arbejdsmiljø løbende. I det nye år skal der vælges repræsentanter. Måske er det dig?

Viser resultater 1 til 3 ud af 57

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.