Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

23.03.2021 | Fællesadministration

Hvordan bliver vi i Enhedsadministrationen endnu bedre til digital transformation?

Fokus på brugerne i fagmiljøerne, solid forretningsforståelse og skærpet opmærksomhed på den organisatoriske og kulturelle forandringsproces. Det er områder, vi i Enhedsadministrationen skal have blikket rettet mod, når vi implementerer nye digitale løsninger.

23.02.2021 | Fællesadministration

Hvordan undgår vi at blive smuthuller for IT-kriminelle?

Vi lever desværre i en tid, hvor cyberkriminalitet bliver mere og mere almindeligt. Som universitet kan vi gøre meget for at beskytte os med antivirusprogrammer, firewalls og to-trinsbekræftelse. Men lige så vigtigt er det, at vi alle er opmærksomme på, hvordan vi agerer, når vi arbejder med informationer og data – digitale såvel som fysiske. Det…

25.01.2021 | Fællesadministration

Fælles principper for fremtidens arbejdsplads efter corona

Godt nytår til jer alle. Jeg håber, at I havde en god juleferie sammen med jeres allernærmeste. Selvom 2021 uden tvivl vil blive påvirket af corona, nedlukning og restriktioner, så gør vaccine-udrulningen, at vi forhåbentlig snart kan begynde at se svagt lys for enden af tunnelen.

Viser resultater 1 til 3 ud af 59

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.