Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

27.05.2020 | Fællesadministration

Hvilke erfaringer tager vi med fra corona-nedlukningen?

I sidste uge kom endelig den længe ventede melding fra regeringen om, at universiteterne igen åbner fysisk – og at vi derfor kan returnere til vores arbejdsplads. I løbet af denne uge skulle de fleste medarbejdere i administrationen gerne være blevet informeret af deres nærmeste leder om, hvordan de kan returnere.

27.04.2020 | Fællesadministration

Gradvis genåbning af AU: Hvordan ser den ud i Enhedsadministrationen?

I sidste uge kunne vi på AU - efter grønt lys fra ministeriet - begynde en delvis, begrænset genåbning af nogle af forskningslaboratorierne. I ledelsen er vi i løbende dialog med ministeriet om, hvordan den videre genåbning af universitetet skal forløbe.

02.04.2020 | Fællesadministration

Pusterum i påsken

På Aarhus Universitet har vi – ligesom mange andre dele af landet – været fysisk lukket ned siden 13. marts. Og siden jeg sidst skrev her på bloggen, har regeringen besluttet at forlænge perioden for hjemsendelsen – foreløbig til og med den 13. april. Om vi efter påske kan komme på arbejde igen på campus, det må tiden vise.

Viser resultater 4 til 6 ud af 53

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.