Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

30.10.2020 | Fællesadministration

Vi vil mindske administrativt besvær

Jeg vil tro, at de fleste, der arbejder på AU, ind imellem har en oplevelse af, at der kan være for meget administrativt besvær – og at det arbejde burde kunne gøres nemmere. Mit spørgsmål er, hvilke systemer, opgaver og processer, der kan løses enklere og mere effektivt. Svaret kræver, at vi alle byder ind.

29.09.2020 | Fællesadministration

Vi må ikke glemme MUS, selvom det er corona-tider!

Selvom mange af os igen arbejder hjemmefra på grund af COVID-19-situationen, så er det vigtigt at få afholdt den årlige medarbejderudviklingssamtale – bedst kendt som MUS. Samtalen er helt central for at sikre vores fortsatte udvikling som medarbejdere – og dermed også organisationens.

27.08.2020 | Fællesadministration

Administrationen har hovedrollen i nye klimaindsatser

AU fik i foråret en ambitiøs klimastrategi, og nu går arbejdet i gang med at føre den ud i livet. Allerede her i efteråret rulles de første grønne projekter ud, og flere tekniske og administrative medarbejdere kommer til at spille en helt central rolle i at få strategien godt fra start.

Viser resultater 4 til 6 ud af 57

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.