Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

27.02.2020 | Fællesadministration

Byggesjusk må ikke klemme kerneopgaverne

I begyndelsen af februar bragte TV-Avisen på DR en række indslag om statslige byggeprojekter med milliondyre budgetoverskridelser, som har medført dyre huslejestigninger til universiteterne.

30.01.2020 | Fællesadministration

Tre nedslag i planerne for 2020

I dette års første blog vil jeg gerne lave tre nedslag på, hvor vi kommer til at have særligt fokus i 2020 – det første år med AU’s nye strategi.

18.12.2019 | Fællesadministration

Året der gik: AU i transformationens tegn

I årets løb har jeg besøgt rigtig mange af jer på tværs af administrative enheder, afdelinger og organisatoriske lag. Når jeg sidder her ved udgangen af 2019, er det mødet med jer, der igen og igen får mig til at glædes over at være en del af et professionelt arbejdsfællesskab, hvor der er vilje, motivation og engagement til hele tiden at gøre…

Viser resultater 7 til 9 ud af 52

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.