Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

25.09.2019 | Fællesadministration

Har du talt med din leder i år?

Universitetets styrke afhænger af medarbejderne, og Medarbejder-Udviklings-Samtalerne, MUS, er en hjørnesten i at sikre organisationens fortsatte udvikling. Efteråret er dermed tid for en af årets vigtigste samtaler på en arbejdsplads som vores, og jeg vil gerne lægge op til, at endnu flere afholder samtalen på AU.

29.08.2019 | Fællesadministration

Godt nytår!

Nu er de fleste af os kommet tilbage til hverdagen efter sommeren, og jeg håber, alle har haft en god ferie. Det er jo lidt spøjst at gå her og ønske godt nytår midt i sommervarmen, men på mange måder er det et nyt år, vi tager hul på sammen nu med nye studerende, nye årshjul og nye tiltag. Det er en spændende tid, når der begynder at tegne sig…

28.06.2019 | Fællesadministration

”Du danske Sommer, jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig.”

Sådan starter Thøger Larsens gamle sang om den sommer, vi nu alle kan glæde os til. Sangen er ganske vist fra 1920’erne, men den er stadig aktuel med sit budskab om en dejlig og omskiftelig tid, der står for døren. Omskiftelighed kender vi også til på AU, hvor vi skal indrette og tilpasse os for at følge med udviklingen.

Viser resultater 7 til 9 ud af 47

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.