Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

29.06.2020 | Fællesadministration

Corona skubber vores arbejdsliv på AU i en ny retning

I min seneste blog opfordrerede jeg jer til at dele, hvilke erfaringer I synes, vi skal tage med fra corona-nedlukningen. Det har flere af jer gjort – og det har givet os i ledelsen gode input, som vi nu tager med i det videre arbejde med at udvikle AU som arbejdsplads.

27.05.2020 | Fællesadministration

Hvilke erfaringer tager vi med fra corona-nedlukningen?

I sidste uge kom endelig den længe ventede melding fra regeringen om, at universiteterne igen åbner fysisk – og at vi derfor kan returnere til vores arbejdsplads. I løbet af denne uge skulle de fleste medarbejdere i administrationen gerne være blevet informeret af deres nærmeste leder om, hvordan de kan returnere.

27.04.2020 | Fællesadministration

Gradvis genåbning af AU: Hvordan ser den ud i Enhedsadministrationen?

I sidste uge kunne vi på AU - efter grønt lys fra ministeriet - begynde en delvis, begrænset genåbning af nogle af forskningslaboratorierne. I ledelsen er vi i løbende dialog med ministeriet om, hvordan den videre genåbning af universitetet skal forløbe.

Viser resultater 7 til 9 ud af 57

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.