Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

27.11.2019 | Fællesadministration

Vi får brug for åbenhed, tålmodighed og samarbejde

Lige nu oplever mange, at nye systemer står i kø til at se dagens lys på AU – især på det studieadministrative område. Med langsigtede forandringsprocesser foran os vil jeg derfor gerne give mine fem bud på, hvordan vi i administrationen kan bidrage til at løfte universitetet gennem en tid præget af forandringer.

01.11.2019 | Fællesadministration

Phishing: Det er ingen skam at bide på krogen…

Phishing-mails bliver stadig mere raffinerede i både udseende og metode, og det stiller store krav – både til it-sikkerhed og den enkeltes opmærksomhed. Falder man i, er det ingen skam – det vigtigste er, at vi er åbne og reagerer hurtigt.

25.09.2019 | Fællesadministration

Har du talt med din leder i år?

Universitetets styrke afhænger af medarbejderne, og Medarbejder-Udviklings-Samtalerne, MUS, er en hjørnesten i at sikre organisationens fortsatte udvikling. Efteråret er dermed tid for en af årets vigtigste samtaler på en arbejdsplads som vores, og jeg vil gerne lægge op til, at endnu flere afholder samtalen på AU.

Viser resultater 10 til 12 ud af 52

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.