Universitetsdirektør 
Arnold Boons blog

  • Om udviklingen i administrationen og de udfordringer 
  • og projekter, som administrationen har fokus på

Seneste indlæg

02.04.2020 | Fællesadministration

Pusterum i påsken

På Aarhus Universitet har vi – ligesom mange andre dele af landet – været fysisk lukket ned siden 13. marts. Og siden jeg sidst skrev her på bloggen, har regeringen besluttet at forlænge perioden for hjemsendelsen – foreløbig til og med den 13. april. Om vi efter påske kan komme på arbejde igen på campus, det må tiden vise.

17.03.2020 | Fællesadministration

Stor ros til corona-håndteringen i enhedsadministrationen

Det er nu en uge siden det store ”turning point” i corona-krisen. Det var statsministerens pressemøde onsdag d. 11. marts, hvor hun lukkede store dele af landet – herunder uddannelsesinstitutionerne – ned og sendte ikke-kritiske offentlige ansatte hjem i foreløbigt 14 dage.

27.02.2020 | Fællesadministration

Byggesjusk må ikke klemme kerneopgaverne

I begyndelsen af februar bragte TV-Avisen på DR en række indslag om statslige byggeprojekter med milliondyre budgetoverskridelser, som har medført dyre huslejestigninger til universiteterne.

Viser resultater 10 til 12 ud af 57

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Har du spørgsmål/kommentarer? 

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.  

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.