Send mig dit spørgsmål

Det er nu snart en måned siden, jeg tiltrådte som universitetsdirektør på Aarhus Universitet. Det har været nogle travle og spændende uger, og jeg har fået et rigtig godt første indtryk af universitetet. Men jeg vil gerne vide mere om, hvad I, der har jeres daglige gang på universitetet, er optagede af.

27.01.2016 | Arnold Boon

Derfor inviterer jeg jer til at sende mig de spørgsmål, I har brug for at få svar på, til spoerg@au.dk. Jeg samler spørgsmålene sammen og svarer på dem i slutningen af februar. Jeg glæder mig til at modtage jeres spørgsmål og tage hul på dialogen.

Fællesadministration

Har du spørgsmål/kommentarer?

Send dit spørgsmål eller din kommentar til director@au.dk. Husk at tilføje i din mail, om kommentaren/spørgsmålet må offentliggøres her på siden.

Har du spørgsmål/kommentarer?

Jeg vil bruge bloggen til at fortælle om de tanker, jeg gør mig om udviklingen i administrationen og om de udfordringer og projekter, som administrationen har fokus på. Men jeg vil også bede om input fra jer.

Jeg vil bestræbe mig på at svare på henvendelser inden for et par dage.