Tilbud til forskere og ph.d.-studerende

Circle U udvikler løbende nye projekter og nye muligheder for medarbejdere og studerende ved alliancens universiteter. Denne side opdateres løbende og giver overblik over tilbud, der er relevante for VIP-medarbejdere og ph.d.-studerende.

Gæsteforelæsning på et Circle U-partneruniversitet

Circle U. tilbyder rig mulighed for at gæsteforelæse på alliancens universiteter. Det kan f.eks. være i regi af de tre Knowledge Hubs (klima, demokrati eller global sundhed), som langsomt vil udbygge det faglige samarbejde.

Circle U. Sandpits

Circle U. Sandpits er en mulighed for at deltage i et interdisciplinært samarbejde, som skal munde ud i projektidéer, der kan omsættes til bevillingsansøgninger. Der er plads til 21 forskere fra Circle U-universiteterne i forløbet, der afholdes som to workshops (september og november) i Louvain. Circle U. betaler kost og logi, og der er også mulighed for børnepasning.

Ansøgningsfrist: 31. maj

Early-Career Researchers International Mobility Scheme

Circle U. tilbyder rejsebevillinger på op til 4.000 Euro til ph.d.-studerende/postdocs, som gerne vil etablere projekter med forskere fra andre Circle U-universiteter.

Ansøgningsfrist: 7. juni.

Interdisciplinære netværk (for PI's)

Interdisciplinary Thematich Research Networks er tilgængelige for Principal Investigators, som gerne vil udforske nye forskningsområder på tværs af discipliner. Circle U. støtter etableringen af netværkene i form af workshops, rejseudgifter o.l..

Ansøgningsfrist: 31. maj