Tilbud til studerende

Circle U udvikler løbende nye projekter og nye muligheder for medarbejdere og studerende ved alliancens universiteter. Denne side opdateres løbende og giver overblik over tilbud, der er relevante for studerende.

Tag kurser på et Circle U partneruniversitet

Studerende på universiteterne i Circle U kan tage kurser på alliancens øvrige universiteter. Circle U har fokus på fire faglige områder - Klima, Global sundhed, Demokrati, samt Sprog og kultur - men du kan også vælge kurser på andre områder hos AU's otte Circle U-partnere.

Finder du et kursus, du er interesseret i, så kontakt den internationale koordinator på dit fag (via din studieportal)

Female Founder Network for iværksættere

Circle U. vil etablere et netværk for kvindelige iværksættere (både forskere og studerende). Female Founder Network vil blive drevet i regi af Student-led Sustainable Innovation-arbejdspakken.

Aktuelt indbyder netværket til en online Breakfast Session den 12.maj kl. 10-12

Hjælp med at gøre Circle U. bedre for studerende

Bag Circle U. står studenternetværket Circle U. Student Union (CUSU), som består af studerende fra alle Circle U's universiteter. CUSU er de studerendes talerør i alliancen og deltager i forskellige beslutningsorganer for at sikre, at de studerende har medindflydelse på Circle U's strategiske udvikling.