Tilbud til studerende

Circle U. udvikler løbende nye projekter og nye muligheder for medarbejdere og studerende ved alliancens universiteter. Denne side opdateres løbende og giver overblik over tilbud, der er relevante for studerende.

 

Se Circle U.'s event-kalender

Circle U. opdaterer løbende sin event-kalender med nye muligheder for forskere, studerende og TAP-medarbejdere.

Circle U. Sustainable Change-makers Programme – Second Edition

Studerende og ph.d.-studerende fra alle fagområder har nu mulighed for at deltage i anden udgave af Circle U.'s Sustainable Change-Makers-program, som løber fra september 2023 og afsluttes den 13. december med et finalearrangement på UCLouvain i Belgien.

Programmet henvender sig til alle studerende og ph.d.-studerende, som ønsker at forandre verden gennem projekter, der har bæredygtighed og innovative løsninger på nutidens udfordringer i fokus.

Programmet består af en webinarrække (hver onsdag fra kl. 18 til 20 med temaer som fx. iværksætteri, pitching af en ide, innovation, kritisk tænkning, casearbejde, nanoteknologi og AI. Det sluttes af med et obligatorisk finalearrangement den 11.-13. december i UCLouvain.

Læs mere: https://www.circle-u.eu/news/2023/sustainable-change-makers-programme.html

Sådan søger du:

Hvis du har lyst til at deltage i programmet, skal du sende en motiveret ansøgning til Morten Foss, foss@inano.au.dk senest den  1. september

Tag kurser på et Circle U. partneruniversitet

Studerende på universiteterne i Circle U. kan tage kurser på alliancens øvrige universiteter. Circle U. har fokus på fire faglige områder - Klima, Global sundhed, Demokrati, samt Sprog og kultur - men du kan også vælge kurser på andre områder hos AU's otte Circle U.-partnere.

Finder du et kursus, du er interesseret i, så kontakt den internationale koordinator på dit fag (via din studieportal).

Søg om midler via Circle U.'s Seed Funding Scheme

Studerende ved Circle U.-universiteter kan lige nu søge op til 5.000 euro til studenterpolitiske studieture, udvikling af kulturelle begivenheder, podcasts e.l. Projekterne skal involvere partnere fra mindst 3 Circle U-universiteter.

Ansøgningsfristen er 15. oktober 2023, og midlerne skal bruges i perioden 1. december 2023 – 30. september 2024.

Female Founder Network for iværksættere

Circle U. vil etablere et netværk for kvindelige iværksættere (både forskere og studerende). Female Founder Network vil blive drevet i regi af Student-led Sustainable Innovation-arbejdspakken.

Hjælp med at gøre Circle U. bedre for studerende

Bag Circle U. står studenternetværket Circle U. Student Union (CUSU), som består af studerende fra alle Circle U.'s universiteter. CUSU er de studerendes talerør i alliancen og deltager i forskellige beslutningsorganer for at sikre, at de studerende har medindflydelse på Circle U.'s strategiske udvikling.