Kom ud med dit budskab - Tag på medietræningskursus

AU Kommunikation tilbyder tre nye kurser i medietræning. Vælg det kursus der passer bedst til dine behov. Der er stadig ledige pladser den 12. og den 19. juni!

Bliv bedre til at komme ud med dine budskaber i medierne. Tag et kursus i medietræning. Foto: Søren Kjeldgaard/AU Kommunikation

Medietræning 1 er en introduktion til medierne og journalisten som samarbejdspartner. Du får tips til, hvordan du kommer ud med dine budskaber, gode råd om, hvad du kan gøre, når journalisten ringer. Du får inspiration til, hvornår og hvordan du skal kommunikere. Vi fortæller også lidt om krisekommunikation, og hvor du kan få hjælp, hvis uheldet er ude.

Dato: Tirsdag den 12. juni kl. 12-14.30

Medietræning 2 er et heldagskursus, hvor vi gennemgår gode og knap så gode eksempler på optræden i medierne. Vi træner mødet med journalisten, og vi kommer igennem en række øvelser, der skal gøre dig mere fortrolig med din medieoptræden. Endelig gennemgår vi kommunikationsprincipper, medieplatforme og genrer.

Dato: Tirsdag den 19. juni kl. 10.30 -16.30

Medietræning 3 – skræddersyet medietræning efter dine behov. Vil du og dine kolleger rådgives om medietræning i en konkret sag? Skal du ud med kontroversielle budskaber? Vil du vide noget om at skrive kronikker, analyser eller andre genrer? Vil du udarbejde en kommunikationsplan til en forskningsansøgning? Vil du arbejde med ledelseskommunikation? Der er mange muligheder for at få et individuelt tilrettelagt forløb efter dine kommunikationsbehov

Læs mere om kurserne og se hvordan du tilmelder dig