PURE - plant et lille frø af viden

Når du inddaterer din forskningsproduktion i PURE bliver den vist på AU’s hjemmesider – herunder din egen personlige hjemmeside. Den kan også søges frem via Find en forsker og titler på publikationer og projekter kan ’googles’ af kollegaer, kommende og nuværende studerende og andre interesserede. Vi anbefaler derfor, at du i størst muligt omfang bidrager til Open Access og uploader publikationer i fuldtekst, når du inddaterer din forskning.

Læs mere på siderne her om:

Informationsmøder

Der afholdtes BFI informationsmøder d. 14. og 15. januar 2016.

Hent slides fra møderne her

PURE kurser

Se kursussiden.

 

Generelt om opgradering

En gang om måneden udkommer der en ny version af PURE til alle de danske universiteter og i den forbindelse foretager vi en opdatering. Den indeholder typisk mindre fejlrettelser.

Ca. fire gange om året kommer der en større opgradering, som indeholder nye og forbedrede funktioner.

Her kan du få et overblik over den seneste version

  AU IT - driftstatus

  Opdateringer og andet vedligeholdelsesarbejde på IT-området kan påvirke fx login i PURE. Her kan du se hvilke planlagte driftsændringer eller akutte fejl, der er på IT-området.

  Login

  Login til PURE sker nu via knappen ovenfor. Du kan også trykke Enter, når du kommer ind på siden her. Så bliver du automatisk ført til login.

  PURE fungerer pt. ikke godt med Google Chrome browseren. Det anbefales midlertidigt at benytte Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

  Det anbefales at bruge den seneste udgave af din browser når du skal arbejde i PURE.

  Sådan får du adgang til PURE

  Nyhedsbrev

  Som modtager af nyhedsbrevet om PURE på AU kan du vælge at få tilsendt forskellige typer af information om PURE. Nyhedsbrevet udsendes ikke med fast frekvens, men efter behov.

  Hvordan er PURE forankret på AU?

  Todelt systemejerskab

  Det centrale systemejerskab for PURE ligger hos AU Library, som dækker drift og udvikling af PURE på AU. PURE systemejerskabet er forankret i det tværgående drift- og udviklingsbånd Scholarly Publications, AU Library.

  Portalsystemejerskabet ligger hos AU KOM og dækker over hjemmesider genereret på baggrund af PURE. Fx de personlige hjemmesider og sider, hvor der benyttes PURE-plugin via TYPO3 (medarbejderlister, publikationslister m.m.) Portalsystemejerskabet indbefatter udvikling og den tekniske drift de nævnte sider.

  PURE supporteres i første omgang af lokale superbrugere og i anden række af PURE Supporten. Se mere her.

  I forhold til persondata er ansvaret kort sagt fordelt sådan, at AU Library har support og ansvar for det, der har med det indholdsmæssige at gøre og AU KOM har ansvar for det, der er relateret til design, struktur og visning af indholdet på web.

  Henvendelse om denne sides indhold: 
  Revideret 08.02.2016