Du er her: PURE

PURE

Når du inddaterer din forskningsproduktion i PURE bliver den vist på AU’s hjemmesider – herunder din egen personlige hjemmeside. Den kan også søges frem via Find en forsker og titler på publikationer og projekter kan ’googles’ af kollegaer, kommende og nuværende studerende og andre interesserede. Vi anbefaler derfor, at du i størst muligt omfang bidrager til Open Access og uploader publikationer i fuldtekst, når du inddaterer din forskning.

Læs mere på siderne her om:

AU IT - driftstatus

Opdateringer og andet vedligeholdelsesarbejde på IT-området kan påvirke fx login i PURE. Her kan du se hvilke planlagte driftsændringer eller akutte fejl, der er på IT-området.

Generelt om opgradering

En gang om måneden udkommer der en ny version af PURE til alle de danske universiteter og i den forbindelse foretager vi en opdatering. Den indeholder typisk mindre fejlrettelser.

Ca. fire gange om året kommer der en større opgradering, som indeholder nye og forbedrede funktioner.

  Informationsmøder

  Der afholdtes PURE informationsmøder d. 17. og 18. januar 2017.

  Møderne fokuserede primært på sammenhængen mellem PURE og BFI, herunder kriterierne for tildeling af BFI-point til publikationer, og OA berigelse i PURE og det nationale OA Barometer.

  Se mere information og hent slides fra møderne her

  Log ind i PURE

  Login til PURE sker via knappen ovenfor. 

  Indberet til PURE, Aarhus BSS

  Er du fra Aarhus BSS og skal indberette i PURE, sker det via knappen ovenfor.

  Sådan får du adgang til PURE

  Nyhedsbrev

  Som modtager af nyhedsbrevet om PURE på AU kan du vælge at få tilsendt forskellige typer af information om PURE. Nyhedsbrevet udsendes ikke med fast frekvens, men efter behov.

  Hvordan er PURE forankret på AU?

  Todelt systemejerskab

  Det centrale systemejerskab for PURE ligger hos AU Library, som dækker drift og udvikling af PURE på AU. PURE systemejerskabet er forankret i det tværgående drift- og udviklingsbånd Scholarly Publications, AU Library.

  Portalsystemejerskabet ligger hos AU KOM og dækker over hjemmesider genereret på baggrund af PURE. Fx de personlige hjemmesider og sider, hvor der benyttes PURE-plugin via TYPO3 (medarbejderlister, publikationslister m.m.) Portalsystemejerskabet indbefatter udvikling og den tekniske drift de nævnte sider.

  PURE supporteres i første omgang af lokale superbrugere og i anden række af PURE Supporten. Se mere her.

  I forhold til persondata er ansvaret kort sagt fordelt sådan, at AU Library har support og ansvar for det, der har med det indholdsmæssige at gøre og AU KOM har ansvar for det, der er relateret til design, struktur og visning af indholdet på web.

  301438 / i40