Du er her: PURE

PURE

PURE


Mandag den 30. april afholder vi et intro-kursus i Pure for alle interesserede (Sidste tilmeldingsfrist d. 27. april). Læs mere om kurset og hvordan du tilmelder dig på siden 'Kurser og Møder'

Adgang til PURE

Login til PURE sker via knappen ovenfor.

Er du fra Aarhus BSS og vil indberette i PURE, kan det ske via knappen ovenfor.

Er der problemer med at logge ind eller andre uregelmæssigheder, kan du finde mere information om driften på siden om driftstatus.

Support & Vejledninger til PURE

Pure support

Har du spørgsmål, kan du enten henvende dig til din lokale kontaktperson på dit fakultet, eller du kan skrive til den centrale PURE Support.

Publikationer

Vi har lavet en række vejledninger til, hvordan man inddaterer og validerer i PURE. Mere specielle problemstillinger har vi samlet under særlige emner.

Aktiviteter

Her kan du læse om, hvordan du skal registrere aktiviteter, hvad enten der er tale om præsentationer, konferencedeltagelse eller noget helt tredje.

CV

Do you need to create your CV in PURE with all the information that is available through the system? You can find a guide to how this can be done here.


Nyhedsbrev

Som modtager af nyhedsbrevet om PURE på AU kan du vælge at få tilsendt forskellige typer af information om PURE, således at du altid er opdateret, når der sker ændringer med systemet. Nyhedsbrevet udsendes ikke med fast frekvens, men efter behov.

Kurser

På AU afholdes der i efteråret tre faste kurser med fokus på hvordan du  opretter indhold i Pure og på din personlige hjemmeside. Derudover er det muligt at booke et kursus med en fakultetsrepræsentant fra AU Library.

AU Pure på Twitter

Vi har oprettet en officiel AU Pure Twitter profil. Her kan du følge med i ændringer til systemet og det er en hurtig måde at komme i kontakt med Pure teamet på AU.
Support spørgsmål sendes stadig til pure@au.dk

301438 / i40