Du er her: PURE

PURE - plant et lille frø af viden

Når du inddaterer din forskningsproduktion i PURE bliver den vist på AU’s hjemmesider – herunder din egen personlige hjemmeside. Den kan også søges frem via Find en forsker og titler på publikationer og projekter kan ’googles’ af kollegaer, kommende og nuværende studerende og andre interesserede. Vi anbefaler derfor, at du i størst muligt omfang bidrager til Open Access og uploader publikationer i fuldtekst, når du inddaterer din forskning.

Læs mere på siderne her om:

Informationsmøder

Forud for deadline af registreringer af publikationer og aktiviteter i PURE for 2013 afholder AU Library informationsmøder om godkendelses- og valideringsopgaven. Møderne er henvendt til superbrugere, validatorer, kontaktpersoner og andre interesserede. 

Deadline er 1. marts 2014, men for at nå valideringen, foreslår vi en lokal deadline fx 1. februar 2014.

Læs om tid og sted for informationsmøderne her

PURE Kurser

Der udbydes i januar 2014 en række kurser/workshops i pure. Læs mere og tilmeld dig på kursussiden.

Generelt om opgradering

En gang om måneden udkommer der en ny version af PURE til alle de danske universiteter og i den forbindelse foretager vi en opdatering. Den indeholder typisk mindre fejlrettelser.

Ca. fire gange om året kommer der en større opgradering, som indeholder nye og forbedrede funktioner.

Her kan du få et overblik over den seneste version

  AU IT - driftstatus

  Opdateringer og andet vedligeholdelsesarbejde på IT-området kan påvirke fx login i PURE. Her kan du se hvilke planlagte driftsændringer eller akutte fejl, der er på IT-området.

  Login

  Login til PURE sker nu via knappen ovenfor. Du kan også trykke Enter, når du kommer ind på siden her. Så bliver du automatisk ført til login.

  Sådan får du adgang til PURE

  Alle brugeradgange er nu genoprettet

  Tirsdag 14.4.2014
  Brugere der har været berørt af fredagens synkroniseringsfejl har nu atter adgang til Pure.
  Dog kan det være nødvendigt at genopsætte hvor ofte man ønsker at modtage mail-notifikationer om ens opgaver i Pure.

  Pure support i Påsken

  PURE Supporten er grundet Påsken sparsomt bemandet i perioden 14. til 25. april 2014. Det betyder, at der ved henvendelser til supporten må påregnes en længere svartid i perioden.

  Nyhedsbrev

  Som modtager af nyhedsbrevet om PURE på AU kan du vælge at få tilsendt forskellige typer af information om PURE. Nyhedsbrevet udsendes ikke med fast frekvens, men efter behov.

  Hvordan er PURE forankret på AU?

  Todelt systemejerskab

  Det centrale systemejerskab for PURE ligger hos AU Library, som dækker drift og udvikling af PURE på AU. PURE systemejerskabet er forankret i det tværgående drift- og udviklingsbånd Scholarly Publications, AU Library.

  Portalsystemejerskabet ligger hos AU KOM og dækker over hjemmesider genereret på baggrund af PURE. Fx de personlige hjemmesider og sider, hvor der benyttes PURE-plugin via TYPO3 (medarbejderlister, publikationslister m.m.) Portalsystemejerskabet indbefatter udvikling og den tekniske drift de nævnte sider.

  PURE supporteres i første omgang af lokale superbrugere og i anden række af PURE Supporten. Se mere her.

  I forhold til persondata er ansvaret kort sagt fordelt sådan, at AU Library har support og ansvar for det, der har med det indholdsmæssige at gøre og AU KOM har ansvar for det, der er relateret til design, struktur og visning af indholdet på web.

  Henvendelse om denne sides indhold: 
  Revideret 15.04.2014

  Aarhus Universitet
  Nordre Ringgade 1
  8000 Aarhus C

  E-mail: au@au.dk
  Tlf: 8715 0000
  Fax: 8715 0201

  CVR-nr: 31119103
  EAN-numre: www.au.dk/eannumre

  AU på sociale medier
  Facebook
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube

  © — Henvendelser til webredaktør

  Cookies på au.dk