Du er her: PURE

PURE


Adgang til PURE


Indberet til Pure for

Er du fra DPU eller BSS og vil indberette til AU Library i stedet for selv at registrere i Pure, kan det ske via knapperne ovenfor.

Problemer i Pure?
Oplever du tilbagevendende problemer i Pure, kan du på siden 'Kendte problemer i Pure' se om det er et problem vi kender til. Alternativt kan du tjekke Serviceinfo for akutte problemer.

Vejledninger & Support til Pure

Pure support

Har du spørgsmål, kan du enten henvende dig til din lokale kontaktperson på dit fakultet, eller du kan skrive til den centrale PURE Support.

Publikationer

Vi har lavet en række vejledninger til, hvordan man inddaterer og validerer i PURE. Mere specielle problemstillinger har vi samlet under særlige emner.

Aktiviteter

Her kan du læse om, hvordan du skal registrere aktiviteter, hvad enten der er tale om præsentationer, konferencedeltagelse eller noget helt tredje.

CV

I Pure kan du oprette CV'er indeholdende det meste af det data der allerede er i systemet. Her kan du finde guides til hvordan man gør.

Projekter

Her kan du finde guides til de to nye indholdstyper i Pure - Ansøgninger og Bevillinger - samt hvordan de relateres til Projekter i vores nye projektmodel.

Personlig hjemmeside

Her kan du finde hjælp til at redigere din personlige profil og hjemmeside via Pure, eksempelvis hvordan du tilføjer en profil tekst og oploader et nyt profilbillede.


Nyhedsbrev

Som modtager af nyhedsbrevet om PURE på AU kan du vælge at få tilsendt forskellige typer af information om PURE, således at du altid er opdateret, når der sker ændringer med systemet. Nyhedsbrevet udsendes ikke med fast frekvens, men efter behov.

Kurser

På AU afholdes der i efteråret tre faste kurser med fokus på hvordan du  opretter indhold i Pure og på din personlige hjemmeside. Derudover er det muligt at booke et kursus med en fakultetsrepræsentant fra AU Library.

AU Pure på Twitter

Vi har oprettet en officiel AU Pure Twitter profil. Her kan du følge med i ændringer til systemet og det er en hurtig måde at komme i kontakt med Pure teamet på AU.
Support spørgsmål sendes stadig til pure@au.dk

301438 / i40