For ansatte på Aarhus BSSNyheder fra AARHUS BSS

De tre podcasts behandler corona-krisen fra et økonomisk, ledelses- og adfærdsmæssigt perspektiv. Grafik: Simon Andersen Nørredam.

02.04.2020 |

Podcasts i en corona-tid

Takket være en række forskere fra hele fakultetet kan Aarhus BSS nu udsende tre særudgaver af podcast-serien Det Videnskabelige Kvarter. Særudgaverne handler om corona-krisen og behandler emnerne…

Derek Beach på sit hjemmekontor. Foto: Privat
Merete Bech Seebergs hjemmearbejdsplads. Foto: Privat
Carsten Jensen hilser fra skrivebordet. Foto: Privat
Per Andersen ved computeren derhjemme. Foto: Privat

02.04.2020 |

Undervisning i nye former

Hvordan underviser man hjemmefra under corona-krisen? Vi har talt med et par undervisere fra Institut for Statskundskab, en studieleder og en prodekan, som her fortæller om deres erfaringer. Man skal…

Dekan Thomas Pallesen takker alle medarbejdere for deres store indsats. Foto: AU Foto.
Som alle andre må Thomas Pallesen i disse dage også arbejde hjemmefra. Foto: Privat

02.04.2020 |

Hilsen fra dekanen

Kære medarbejdere Vi står midt i en tid, hvor intet er som det plejer, og hvor vores daglige rutiner er brudt op. Vi har meget hurtigt omstillet os til en helt ny hverdag, og det har stillet store…

Arrangementer på AARHUS BSS

ons 22 apr
17:00-20:00 | Tangkroen, Aarhus C
UDSAT: Oplev Cirkus Arena
Cirkus Arena kommer til byen og fejrer i år sit 65-års jubilæum med et show ud over det sædvanlige. Personaleforeningen har skaffet et antal billetter til meget favorable priser.
tor 20 aug
17:00-23:00 | Mindeparken, Aarhus
AU deltager i DHL-Stafetten 2020
Årets DHL Stafet d. 20. august i Aarhus nærmer sig med hastige skridt. Så find løbeskoene frem fra gemmerne og tilmeld dit hold inden d. 13 maj.

Nyheder fra AU

3/04 - 2020 |

AU udliciterer udvalgte rengøringsopgaver efter udbudsproces

Aarhus Universitet har besluttet, at det fra den 1. juni er rengøringsfirmaet Kongsvang Cleaning & Facility A/S, der skal gøre rent i 52 udvalgte bygninger. De medarbejdere, som i dag gør rent i bygningerne, bliver overdraget til den nye leverandør. Medarbejderne er blevet personligt orienteret.

2/04 - 2020 |

Servicevindue i weekenden den 18. og 19. april 2020

AU’s IT-systemer og andre services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 18. og 19. april 2020.

2/04 - 2020 |

Positivt økonomisk resultat i en udfordrende tid

Høje afkast på investeringer af overskydende likviditet i 2019 samt tilbageholdenhed under efterårets finanslovsusikkerhed var med til at vende et budgetteret underskud til et overskud. AU’s bestyrelse har fortsat fokus på, at universitetet nedbringer egenkapitalen i kommende år.