For ansatte på Aarhus BSSNyheder fra AARHUS BSS

Foto: AU Foto

25.06.2020 |

Sommerhilsen fra dekanatet

Kære medarbejdere Her på tærsklen til sommerferien kan vi se tilbage på et forår, der har været helt usædvanligt. Og frem mod et efterår, der heller ikke bliver helt, som det plejer. Forårets…

Fotograf Lise Balsby

24.06.2020 |

Aarhus BSS byder studerende velkomne tilbage på campus

Fra onsdag 24. juni åbner Aarhus BSS op for, at studerende efter behov kan vende tilbage til universitetets fysiske rammer på campus.

Den 2. juni slår Aarhus BSS atter dørene op for medarbejderne efter mere end to måneders nedlukning. Foto: AU Foto.

27.05.2020 |

På vej mod en genåbning

Tirsdag den 2. juni er Aarhus BSS’ bygninger klar til at åbne op for medarbejderne efter mere end to måneders nedlukning. De praktiske rammer for genåbningen er netop nu ved at blive fastlagt på…

Arrangementer på AARHUS BSS

tor 20 aug
17:00-23:00 | Mindeparken, Aarhus
AFLYST: AU deltager i DHL-Stafetten 2020
Årets DHL-Stafet er aflyst pga. coronakrisen.

Nyheder fra AU

9/07 - 2020 |

Ny europæisk universitetsalliance: Grønt lys fra EU til Circle U.

EU-Kommissionen har godkendt et ambitiøst samarbejdsprojekt mellem AU og seks andre europæiske universiteter, der nu kan kalde sig ’European University Alliance’. Med titlen følger en bevilling på fem mio. euro.

6/07 - 2020 |

AU sender kantiner i udbud

AU vil sikre, at studerende og medarbejdere får den bedste kvalitet til prisen, når de handler i kantinerne på campus. Universitetet sender derfor nu en række kantineopgaver i udbud. Det betyder samtidig lukning af kantineudsalg tre steder på campus.

5/07 - 2020 |

10.144 går efter en uddannelse på Aarhus Universitet

Som forventet er søgningen til landets videregående uddannelser steget i år – det gælder også for Aarhus Universitet, som har modtaget 5 pct. flere førsteprioritetsansøgninger sammenlignet med sidste år. Stor fremgang ses på ingeniør- og it-uddannelserne.