For ansatte på Aarhus BSSNyheder fra AARHUS BSS

16.06.2021 |

Grøn guide: Mindsk dit klimaaftryk som AU-ansat

Brug din termokop i kantinen, komprimér dine filer til ZIP og køb overskydende mad med hjem fra AU. En ny grøn guide viser dig, hvad du selv kan gøre for at støtte AU's klimaindsatser.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

31.05.2021 |

Snapshots fra en skriftlig eksamen under corona

Den store eksamen i erhvervsret på Juridisk Institut samler hvert år hundredvis af studerende til tre timers skriftlig eksamination. I år foregik den under de gældende coronaretningslinjer.

Foto: Anders Trærup

27.05.2021 |

Ny indsats skal genstarte studielivet på campus

Gensynsglæde, et stort savn, men også en følelse af faglig og social usikkerhed. Der tegner sig et blandet billede blandt de mange studerende, der vender tilbage til campus. En ny indsats skal puste…

Arrangementer på AARHUS BSS

Ingen nyheder i denne liste

Nyheder fra AU

17/06 - 2021 |

AU’s teststeder har sidste åbningsdag 30. juni

AU’s 10 supplerende teststeder med superviseret selvpodning kan takke af for nu. Sidste åbningsdag er 30. juni.

16/06 - 2021 |

Grøn Guide: Sådan gør vi AU mere klimavenlig

Klimaaftrykket skal ned – også på AU. Hvis du gerne vil hjælpe med at gøre AU grønnere, kan du finde inspiration i AU’s nye Grønne Guide.

16/06 - 2021 |

Nu kan du gøre efterårets kurser klar i Brightspace

Efterårets kurser er nu tilgængelige i Brightspace, der efter sommerferien afløser Blackboard. Dermed kan du som underviser begynde at opbygge dine kurser, så de er klar til efterårssemestret. Allerede nu er der gode muligheder for at få hjælp til opgaven – og supporten har åben gennem hele sommerperioden.