For ansatte på Aarhus BSSNyheder fra Aarhus BSS

15.10.2021 |

Deltag i gratis kurser i registerforskning

Arbejder du med registerforskning? Du har nu mulighed for at deltage i gratis, virtuelle endagskurser i sikker brug af registerdata. Kurserne arrangeres af KOR – det koordinerede organ for…

30.09.2021 |

Blackboard lukker snart – husk at gemme dit indhold

Brightspace har fra efterårssemestret afløst Blackboard som AU’s fælles læringsplatform, og den 31. oktober 2021 lukker Blackboard ned. Inden da skal du som underviser downloade det kursusindhold og…

Aarhus BSS' strategiske projektledere Camilla Kølsen Petersen (t.v.) og Charlotte Christiansen (t.h.). Fotos: AU Foto

24.09.2021 |

To nye strategiske projektledere skal styrke dimittenders position på jobmarkedet

Aarhus BSS har udpeget to nye strategiske projektledere til at koordinere projekter på to af fakultetets tværgående indsatsområder. Camilla Kølsen Petersen skal stå i spidsen for projektet Digitale…

Arrangementer på Aarhus BSS

tir 26 okt
12:00-15:30 |
Workshop for ERC Consolidator Grant-ansøgere
Hands-on peer-to-peer workshop for Arts og Aarhus BSS med det formål at hjælpe forskere til at forberede sig på at ansøge om ERC Consolidator Grant i 2022.
tir 16 nov
09:30-16:00 | The Lakeside Auditoriums, William Scharff Auditorium 1253-317
AU GIS event
Participate in this true trans-facultarian AU GIS event with presenters from Archaeology, Bioscience, Health, Environmental Science, Agroecology, AU Estate, Geoscience aso.

Nyheder fra AU

15/10 - 2021 |

Deltag i gratis kurser i registerforskning

Arbejder du med registerforskning? Du har nu mulighed for at deltage i gratis, virtuelle endagskurser i sikker brug af registerdata. Kurserne arrangeres af KOR – det koordinerede organ for registerforskning.

7/10 - 2021 |

Kviktestcenter på Trøjborgvej lukker 9. oktober

Som planlagt vil det fra udgangen af denne uge ikke længere være muligt for studerende og medarbejdere at blive COVID-19-testet på campus i Aarhus. Der henvises i stedet til Region Midtjyllands testcentre.

6/10 - 2021 |

Professor Anne-Mette Hvas bliver ny sundhedsdekan på Aarhus Universitet

Til 1. december tiltræder professor, viceinstitutleder ved Institut for Klinisk Medicin og overlæge ved Aarhus Universitetshospital, Anne-Mette Hvas, som dekan ved Health på Aarhus Universitet. Hun byder ind med høje ambitioner for den sundhedsvidenskabelige forskning og uddannelse.