For ansatte på Aarhus BSSNyheder fra AARHUS BSS

Foto: AU Foto

23.02.2021 |

Aarhus BSS får ny strategi i 2021

I første halvdel af 2021 udarbejder fakultetsledelsen et udkast til en ny strategi, som udstikker de vigtigste pejlemærker for Aarhus BSS. Strategiudkastet sendes efterfølgende i bred høring.

Foto: AU Foto

16.02.2021 |

Vi skal være bedre – ikke større

Dekan Thomas Pallesen fortæller om nogle af de vigtige indsatser på Aarhus BSS i 2021.

Foto: AU Foto

16.02.2021 |

Samarbejde og mærkesager gennem fem år på uddannelsesområdet

Efter fem år som prodekan for uddannelse har Per Andersen valgt at vende tilbage til Juridisk Institut. Fakultets uddannelsesområde har i perioden udviklet sig på flere parametre, og senest har den…

Arrangementer på AARHUS BSS

Ingen nyheder i denne liste

Nyheder fra AU

25/02 - 2021 |

68 nye klimaindsatser baner vej for et grønnere universitet

Et grønt år er begyndt. I hvert fald på AU, hvor 68 nye klimaindsatser skal bidrage til universitetets grønne omstilling.

17/02 - 2021 |

Behov for mere information om ledelseshåndtering af omtalt sag

Der er blevet udtrykt behov for mere information om, hvad ledelsen har gjort for at håndtere sagen om den meget omtalte Nature-artikel, som i sommeren 2020 blev trukket tilbage på grund af en fejl i en computerkode. På den baggrund skrev dekan Kristian Pedersen i fredags til alle medarbejdere på fakultetet uddybende om bl.a. ledelsens håndtering af sagen og det konkrete forløb, som er i gang.

11/02 - 2021 |

Bliv en bedre online mødeleder

Savner du råd til, hvordan du kan lede gode online-møder og engagere dine deltagere? Så kan du finde inspiration i nyt materiale om god virtuel mødeledelse.