For ansatte på Aarhus BSSNyheder fra AARHUS BSS

16.09.2020 |

Ny passage på vej mellem Universitetsparken og Universitetsbyen

Nu begynder arbejdet med at åbne en ny underjordisk passage i den nordlige ende af Universitetsparken. Passagen skal binde de gule og røde bygninger sammen – i bogstavelig forstand.

01.09.2020 |

5-årig AACSB-akkreditering i hus

Aarhus BSS har nu opnået den 5-årige AACSB-akkreditering. Det sker efter et års forlængelse af akkrediteringsprocessen, hvor fakultetet har styrket den systematiske opfølgning på uddannelsernes…

24.08.2020 |

Tilbage til undervisningslokalet

Nu genåbner den fysiske undervisning, og mange undervisere skal - eller er allerede - tilbage i klasselokalet. Her får du en oversigt over de helt praktiske ting, du skal være opmærksom på, når du…

Arrangementer på AARHUS BSS

Ingen nyheder i denne liste

Nyheder fra AU

24/11 - 2020 |

”Det er vigtigt, at vi har det godt, når vi går på arbejde”

I 2012 prikkede kollegaerne Susanna Holm Nielsen på skulderen og spurgte, om ikke hun ville være deres nye arbejdsmiljørepræsentant. Det ville hun, og det har hun været lige siden. Hun er dybt motiveret for at skabe et godt arbejdsmiljø for sine kollegaer – og for at udbrede kendskabet til arbejdsmiljøorganisationen på Aarhus Universitet.

23/11 - 2020 |

AU’s reviderede rekrutteringsnormer skal give en mangfoldig medarbejderskare

Mere kvalitet i rekrutteringsprocessen og et skarpere ansøgerfelt er formålet med AU’s normer for ansættelse af videnskabeligt personale. Nu justeres normerne i kølvandet af universitets handleplan for ligestilling 2020-2022.

21/11 - 2020 |

Hent inspiration til din undervisning på AU Educate

Websitet AU Educate er en støt voksende online-ressource, som giver dig forslag til undervisningsaktiviteter, tekniske vejledninger og konkrete eksempler på underviseres praksiserfaringer.