For ansatte på Aarhus BSSNyheder fra AARHUS BSS

Foto: Pexels

19.04.2021 |

De første erfaringer med Brightspace

Et pilotprojekt har ladet en række undervisere fra Aarhus BSS afprøve det nye LMS Brightspace. To af dem fortæller her om deres erfaringer og giver konkrete råd til alle de undervisere, der snart…

Logo: Savhannah Schulz

13.04.2021 |

Ny tværfaglig seminarrække om open science

En ny seminarrække sætter open science på agendaen for alle interesserede forskere på Aarhus BSS. Målet er at diskutere emner såsom open access, open data og reproducerbarhed på tværs af fakultetets…

09.03.2021 |

Styrk dit entreprenørskab og se nye muligheder for din forskning

Forårsprogrammet 2021 fra The Kitchen byder på en række gratis workshops i entreprenørskab, som ansatte ved Aarhus Universitet kan bruge til at generere nye muligheder for deres forskning.

Arrangementer på AARHUS BSS

Ingen nyheder i denne liste

Nyheder fra AU

20/04 - 2021 |

COVID-19-selvtest til studerende og medarbejdere åbner på AU

Onsdag den 21. april åbner de to første teststeder med superviseret selvpodning på AU. Tilbuddet er til universitetets studerende og medarbejdere, og det er et supplement til de eksisterende offentlige testcentre. I de kommende dage åbner yderligere otte testcentre på AU’s lokationer.

19/04 - 2021 |

Brightspace er nu åbent

AU’s nye læringsplatform Brightspace er nu tilgængelig for alle undervisere og kursusadministratorer, og der er åbent for tilmelding til Brightspace-workshops. I løbet af de næste par måneder får undervisere mulighed for at opbygge de kurser, de skal undervise i til efteråret.

17/04 - 2021 |

Tilfredsstillende resultat præget af pandemien

Aarhus Universitet går ud af 2020 med et underskud på 200.000 kroner. Et budgetteret underskud på 49 mio. kr. udeblev – blandt andet som følge af corona-nedlukningen. Året har økonomisk set været præget af uforudsigelighed, men lander godt og giver universitetet råderum til at fortsætte sin strategiske udvikling.