Forskning Arrangement Administrativt Alle grupper Alle AU-enheder Ekstern målgruppe Aarhus Universitet

Deltag i gratis kurser i registerforskning

Arbejder du med registerforskning? Du har nu mulighed for at deltage i gratis, virtuelle endagskurser i sikker brug af registerdata. Kurserne arrangeres af KOR – det koordinerede organ for registerforskning.

Målgruppen for kurserne er forskere, analysemedarbejde og studerende med interesse for empirisk forskning og analyse, som er nysgerrige efter mulighederne for at udvide deres empiriske grundlag med registerdata.

KOR – det koordinerende organ for registerforskning - tilbyder nu gratis endagskurser i sikker brug af registerdata og GDPR den 9., 10. og 11. november kl. 10-15.

Formålet med de virtuelle kurser er at give forskere og analytikere kompetencer til at bruge data på en sikker, velgennemtænkt og etisk forsvarlig måde, herunder at leve op til reglerne i persondataforordningen.

På kurset lærer du blandt andet at forstå datafortrolighedspolitikken i Forskerserviceenhederne i Danmarks Statistik og Sundhedsdatastyrelsen, at forstå persondataforordningen (GDPR) og at kunne tilgå registerdata i praksis.

Læs mere og tilmeld dig kurset