PURE


Log ind i Pure


Normal drift og support

Der er adgang til Pure som normalt. Supporten er bemandet som normalt på hverdage i nedlukningsperioden d. 12 - 13. april 2020. Skriv til pure@au.dk hvis du har brug for hjælp til Pure.

Problemer i Pure?
Oplever du tilbagevendende problemer i Pure, kan du på siden 'Kendte problemer i Pure' se om det er et problem vi kender til. Alternativt kan du tjekke Serviceinfo for akutte problemer.

Nyheder

03.03.2020 | IT-systemer, Nyheder

Evaluering af Genvalidering

Evalueringsperioden for Genvalidering er overstået.

Events

ons 13 maj
09:00-15:00 | Vejle
Pure Brugerdagene 2020
Udsat på ubestemt tid

Vejledninger og support til Pure

Adgang til Pure

Der er få men vigtige betingelser, du skal opfylde for at få adgang til Pure. Find svar på problemer med at logge ind i Pure.

Pure support

Har du spørgsmål, kan du enten henvende dig til din lokale kontaktperson på dit fakultet, eller du kan skrive til den centrale Pure Support.

Publikationer

Vi har lavet en række vejledninger til, hvordan man inddaterer og validerer i Pure. Mere specielle problemstillinger har vi samlet under særlige emner.

Aktiviteter

Her kan du læse om, hvordan du skal registrere aktiviteter, hvad enten der er tale om præsentationer, konferencedeltagelse eller noget helt tredje.

Personlig hjemmeside

Her kan du finde hjælp til at redigere din personlige profil og hjemmeside via Pure, eksempelvis hvordan du tilføjer en profil tekst og uploader et nyt profilbillede.

Projekter

Her kan du finde guides til indholdstyperne - Ansøgning, Bevilling, og Projekt - samt hvordan de relateres til Projekter i projektmodellen.

CV

I Pure kan du oprette CV'er der indeholder det meste af det data, der allerede er i systemet. Her kan du finde vejledning til, hvordan man gør.