Fest med farverige fjerkoste

Rengøringen på Health var torsdag aften med i finalen om at blive Østjyllands bedste arbejdsplads. Selvom de ikke løb af med førstepladsen, følte medarbejderne sig alligevel som vindere.

Credit: TV 2 | ØSTJYLLAND

”Vi kan, vi vil, vi gør – rent!”, hujede personalet fra rengøringen på Health, mens de viftede med hver deres fjerkost i alle regnbuens farver.

De vandt ikke, men spørger man dem selv, har de så absolut heller ikke tabt. Rengøringen var den 31. marts til finaleshowet i TV2 Østjyllands konkurrence ”Østjyllands Bedste Arbejdsplads”.

Blandt 127 indstillede var Health-rengøringen en af otte udvalgte finalister, der dystede om sejren.

Selvom sejren gik til stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller A/S, var skuffelsen dog langt fra til stede ved det multietniske langbord.

– Vi havde jo allerede vundet, da vi blev valgt ud. Det er en kæmpe anerkendelse af, at det, vi gør, er rigtigt, og det har været en fantastisk rejse, vi har været på sammen, siger tilsynsassistent Hanne Christensen, der havde indstillet arbejdspladsen til konkurrencen.

Glade, seje medarbejdere

Værket i Randers var spændt op til fest og farver med vært Jacob Haugaard i spidsen iklædt et gult jakkesæt med Mickey Mouse-print. Han præsenterede underholdningen, som spændte lige fra Elvis-look-alike til cheerleadere, herrekor og stand-up ved Simon Talbot.

Blandt medarbejderne fra AU var der begejstring for de mange indtryk:

– Vi har bare haft det så hyggeligt og rart. Det er sjovt, når alle er glade og råber, fordi de gerne vil vinde. Det har været en rigtig god aften, siger Bisharo Abdi

Festlighederne kunne dog ikke fortsætte til den lyse morgen.

– Alle skal jo på arbejde igen i morgen, og de fleste møder ind allerede klokken 5. Inden da har mange også lige klaret nogle familiegerninger med børn og madpakker. De er seje – seje!, siger rengøringsleder Bente Levisen.