Radio 24/7 live fra Stakladen

Glæden ved at få noget godt at spise blev sat i perspektiv for gæsterne i Stakladen torsdag den 22/11. Her sendte Radio 24/7 en times live-radio om den globale udfordring med at producere fødevarer nok til verdens befolkning, uden at det skader miljø og klima unødigt.

I Stakladen blev der torsdag sendt live til Radio 24/7. Radiovært Helen Hajjaj (i midten) interviewer ph.d. Marie Trydeman Knudsen (t.v.) og seniorforsker Tommy Dalgaard til programmet om den globale fødevaresituation. Foto: Lars Kruse / AU Kommunikation

Fire forskere fra Aarhus Universitet gav deres vinkel på temaet. Lige fra hvordan vi overhovedet kan producere nok til ni milliarder mennesker til, hvordan vi fx får kødelskere til at holde mere af grøntsager og måske endda spise kød, der er produceret via særlige teknikker i et glas i laboratorier - altså uden dyr.

Programmet hedder Globus og kan genhøres ved at klikke ind på Radio 24/7.
 
Link til programmet Globus
http://www.radio24syv.dk/programmer/globus