Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

29.03.2012 | Aarhus BSS

AU Fora rådgiver universitetsledelsen

Forskere og studerende tages med på råd, når de store linjer skal tegnes for forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelse på AU. Det sker i fire nye AU Fora, der skal rådgive universitetsledelsen og sikre en åben dialog om universitets kerneaktiviter.

29.03.2012 | Priser, Studerende, Aarhus BSS

Studenterorganisation nomineret til fornem EU-pris

Studenterlauget, som servicerer de studerende ved Business and Social Sciences, har vundet den danske nominering til EU-prisen European Charlemagne Youth Prize. Prisen anerkender projekter, der promoverer tværkulturel forståelse og integration blandt unge i Europa.

29.03.2012 | Alumner, Aarhus BSS, Studerende

Karrierefestival skal hjælpe nyuddannede og unge alumner i job

Det er ikke nok med et fint eksamensbevis, hvis man som nyuddannet og ung alumne vil lande et godt job. Derfor har AU Career og AU Alumni skabt Career Festival, der skal give det kommende kuld akademikere og unge alumner et godt afsæt til deres karriere.

29.03.2012 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Intern kriseledelse: Den skjulte dimension

Fredag den 30. marts holder Winni Johansen tiltrædelsesforelæsning, hvor hun vil kaste lys over nogle af perspektiverne i intern kriseledelse – det, hun kalder den skjulte dimension i krisekommunikation. Hun tiltrådte 1. januar som professor i corporate communication.

29.03.2012 | Aarhus BSS, Bevillinger, Samfund og politik

Forskningsprojekt stiller skarpt på ligestilling

Et nyt forskningsprojekt på Center for Forskningsanalyse har fået bevilliget 5 millioner euros. Projektet skal undersøge, hvordan udvalgte europæiske vidensinstitutioner kan indrette deres organisation, så de fremmer kvindelige forskere og lederes karriere.

Viser resultater 1 til 5 ud af 20

1 2 3 4 Næste

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

308327 / i40