Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

29.11.2012 | Arrangement, Forelæsning / foredrag, Presse, Studerende, Aarhus BSS

Borgmesteren forelæste på Aarhus Universitet

Torsdag den 22. november fik en række studerende på BSS en helt speciel oplevelse, da borgmesteren i Aarhus, Jacob Bundsgaard, gav en forelæsning om innovation og entreprenørskab i Aarhus.

26.11.2012 | Aarhus BSS, Videnudveksling

Fuld fart på Morgenforedragene

Cirka 200 erhvervsfolk var mødt op for at høre BADM-lektor Anders Ryom Villadsen gennemhulle myten om best practices. BSS’ gratis morgenoplæg roses af både tilhørere og forelæsere.

19.11.2012 | Administrative forhold, Aarhus BSS, Studerende, Medarbejdere

Planlægning af undervisningen bliver bedre

Alle undervisere og studerende har modtaget et brev fra dekanatet med principper for, hvordan vi planlægger undervisningen på School of Business and Social Sciences. Principperne skal sikre en mere hensigtsmæssig planlægning.

19.11.2012 | Aarhus BSS

BSS har indledt jagten på tre internationale akkrediteringer

School of Business and Social Sciences kan i 2013 sikre sig den såkaldte Triple Crown: tre internationalt anerkendte akkrediteringer, som kun ca. 60 business schools på verdensplan har opnået. Dermed kan BSS komme med i en eksklusiv klub bestående af mindre end 1 % af business schools verden over.

18.11.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold

Advarsel mod skjulte optagelser ved eksamen

På baggrund af en episode på Syddansk Universitet opfordrer prodekan for uddannelse, Peder Østergaard, AU's undervisere til at være særligt opmærksomme på, at de studerende tager alle deres ting med sig ud af lokalet før votering.

17.11.2012 | Aarhus BSS, Arrangement

Personaleforeningen efterlyser medlemmer

Det er ikke en kriminalsag men en juleopfordring: BSS’ personaleforening har nu ca. 350 medlemmer og håber på mange flere inden den store, hyggelige juletræsfest 8. december, som er gratis for alle BSS’ medarbejdere og deres familier. Tilmeldingsfrist 3. december.

05.11.2012 | Navne , Aarhus BSS

AU Herning opruster med 16 nye forskere

Med 16 nyansatte forskere, heraf 7 deltids og tre nye fuldtidsprofessorer, bygger AU Herning bro til stærke internationale institutioner og sikrer samtidig en tæt sammenhæng mellem forskning, undervisning og det veludviklede netværk med det midt- og vestjyske erhvervsliv.

05.11.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold

HR: Benyt muligheden for at blive hørt

Vicedirektør for AU HR Louise Gade opfordrer alle medarbejdere til at svare på APV’en. Det er den eneste måde at få et dækkende billede af, hvordan vi trives på AU, siger hun.

05.11.2012 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Nyt AU-medie er en realitet

Universitetsledelsen bakker op om arbejdsgrupperne og siger ja til ny avis med ekstra ressourcer og nedsættelse af en redaktionskomité. Nu skal der findes en ansvarshavende redaktør og en journalist til UNIvers’ afløser.

04.11.2012 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Rekruttér din næste medarbejder via AU job- og projektbank

Den fælles AU job- og projektbank gør det markant nemmere at finde nye medarbejdere, praktikanter og studentermedhjælpere. Medarbejdere på Aarhus Universitet kan annoncere gratis ved at kontakte Karrierecenteret.

308327 / i40