Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

29.09.2014 | Uddannelse, Aarhus BSS

Det første hold på Offentlig Politik & Økonomi er i gang

I grænselandet mellem økonomi og statskundskab har et hold studerende nu taget fat på uddannelsen i Offentlig Politik & Økonomi. Vi har talt med ruskoordinatorerne, studielederen og en af de nye OPØ-studerende for at høre, hvordan det er gået med opstarten.

29.09.2014 | Aarhus BSS

Gorm Willemoes Jensen fra AU Library, BSS går på pension

Med udgangen af september måned fratræder Gorm Willemoes Jensen sin stilling som informationsspecialist ved biblioteket på Bartholins Allé.

29.09.2014 | Forskning, Aarhus BSS

Skal du bruge registerdata i din forskning?

Et samarbejde med registerforskerne på CIRRAU kan minimere et omfattende tidsforbrug i opstartsfasen og styrke dataenes kvalitet.

29.09.2014 | Videnudveksling, Aarhus BSS

Qualtrics online værktøj til spørgeundersøgelser

Medarbejdere og studerende på BSS har nu adgang til Qualtrics, et online værktøj til udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser. Programmet yder også support i arbejdet med at indsamle data.

05.09.2014 | Aarhus BSS

BSS skærper sit MBA-fokus

To af BSS’ MBA-uddannelser - Full-time MBA og EMBA – vil blive lukket, og fremover vil man fokusere 100% på den klassiske, fleksible MBA. Det bliver derfor en mere enkel, men skærpet MBA-struktur, der møder AMBA-akkrediteringspanelet, når det kommer på besøg den 17. september.

04.09.2014 | Aarhus BSS

AU Alumni kan hjælpe forskere på BSS i deres forskningsprojekter

AU Alumni hjalp forskerne Frances Jørgensen og Yvonne van Rossenberg fra Institut for Marketing og Organisation med at finde organisationer til et større forskningsprojekt, og da resultaterne var klar, inviterede de i fælleskab til seminar.

308327 / i40