Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

16.04.2015 | Aarhus BSS

Tankerne bag logoet og ”Aarhus BSS”

”Vi har ønsket at skabe en løsning, hvor vi allesammen kan være med, og som vi kan se os selv i”, forklarer institutleder Thomas Pallesen om tankerne bag navnet Aarhus BSS og det nye logo. Sammen med institutleder Christa Thomsen fortæller han her om de overvejelser, der ligger bag tilblivelsen af det nye logo og navn.

16.04.2015 | Aarhus BSS

Behov for dialog og uddybning?

Ønsker I at få sat profileringsstrategien i relation til jeres aktiviteter? Eller har I behov for en praktisk indførelse i, hvordan man bruger skabelonerne eller navn og logo? Så kan I booke en medarbejder fra Aarhus BSS Kommunikation.

16.04.2015 | Aarhus BSS

En stor mundfuld at skifte navn og logo

Det er en omfattende opgave at forankre ”Aarhus BSS”, de nye institutnavne og det nye logo på alle platforme og medier og i bevidstheden hos medarbejdere, studerende og omverdenen. Første del af implementeringen starter 20. april og kører frem til sommerferien.

13.04.2015 | Aarhus BSS

Profileringsstrategi for Aarhus BSS godkendt af universitetsledelsen

Et unikt, selvstændigt logo og bredere rammer for en stærk markedsføring af Aarhus BSS udgør, sammen med det nye navn, kernen i den profileringstrategi, som nu endelig kan føres ud i livet.

308327 / i40