Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

08.05.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS - Nu med egen øl!

Cirka 60 medarbejdere deltog i Personaleforeningens fest fredag, som var en markering af, at alle medarbejdere på Aarhus BSS nu automatisk er en del af foreningen og kan deltage i de fælles arrangementer. Til festen blev navnet på den lokaltbryggede Aarhus BSS-øl offentliggjort.

07.05.2015 | Aarhus BSS

Aftagerdag: fælles afsæt til arbejdet med aftagerpanelerne

I sidste uge var medlemmer af aftagerpaneler, studienævnsmedlemmer og institutledelse til første fælles aftagerdag. Fokus for dagen var at informere om de nye politiske rammer og skabe et fælles afsæt til en mere tværgående og større inddragelse af aftagerpanelerne.

07.05.2015 | Aarhus BSS

Kom med til Fakultetsfest den 19. juni!

Programmet er lagt, vinen er lagt på køl, menuen er godkendt og bandet er klar!

07.05.2015 | Aarhus BSS

Alle institutnavne endelig på plads

Efter en lang beslutningsproces, hvor flere navne har været i spil for ECON og BADM, ligger betegnelserne nu helt fast for de to institutter. Ph.d.-skolen har også ændret navn.

07.05.2015 | Aarhus BSS

Jesper Qvistgaard ny leder for ”Aarhus BSS International”

Jesper skal lede arbejdet i Aarhus BSS Studier med studentermobilitet, international markedsføring og generel internationalisering af vores uddannelser.

07.05.2015 | Aarhus BSS

Fra Kina til SNUK

Efter et år hos Sino-Danish Center for Education and Research i Beijing er Lone Wraa igen klar til at dykke ned i de studieadministrative udfordringer på Aarhus BSS. Nu som leder af SNUK – studienævnsbetjening og uddannelseskvalitet.

06.05.2015 | Aarhus BSS

Statskundskab generobrer guldbolden

Der var lagt op til et sandt rivalopgør, da Slaget om Fakultetet blev afholdt den 30. april. Fodbolddysten endte med 4-0-sejr til statskundskaberne, som dermed generobrede Harmsen-trofæet og håneretten over juristerne. Se billeder og video fra kampen.

308327 / i40