Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

12.05.2016 | Aarhus BSS

Spændende debateftermiddag i udenrigspolitikkens tegn

Mandag den 9. maj besøgte udenrigsminister Kristian Jensen Aarhus BSS. Her debatterede han Danmarks fremtidige udenrigspolitiske rolle og regeringens nye udenrigspolitiske strategi med udvalgte forskere fra Aarhus BSS, studerende, alumner og repræsentanter fra erhvervslivet. Baggrunden for debatten var Peter Taksøe-Jensens omdiskuterede rapport om…

09.05.2016 | Aarhus BSS

Nye regler for studiefremdrift giver studerende mere fleksibilitet

Tvangstilmelding til eksamener bliver afskaffet, og der indføres maksimale studietider. Universitetsledelsen har vedtaget en række fælles regler for, hvordan den nye lov om studiefremdrift skal forvaltes på AU. Fakulteterne - herunder Aarhus BSS - går nu i gang med at afklare, hvordan de nye regler skal udfoldes i praksis på de enkelte studier.

06.05.2016 | Aarhus BSS

Fra AU over CBS til Aarhus BSS – en økonom krydser sit spor

52-årige Carsten Sørensen tiltrådte 1. marts som ny institutleder på Institut for Økonomi. Efter 23 år på CBS vender han tilbage til et institut, der ser lidt anderledes ud, end da han forlod det som kandidat i 1989.

06.05.2016 | Aarhus BSS

Ny analyse: Erhvervslivet vil gerne inviteres ind i undervisningen

Hvilke typer studerende, nyuddannede og alumner fra Aarhus BSS er erhvervslivet interesseret i? Og hvordan kan samarbejdet mellem erhvervsliv og undervisning styrkes? En partnerskabsanalyse fra Aarhus BSS Career & Alumni giver svar. Mange af virksomhederne tilkendegiver faktisk, at de er interesserede i at bidrage til cases i forbindelse med…

06.05.2016 | Aarhus BSS

Institutter flytter til Fuglesangs Allé

I 2017 flytter Institut for Virksomhedsledelse og sektionen for virksomhedskommunikation ved Institut for Erhvervskommunikation til Fuglesangs Allé, hvor de skal dele adresse med Institut for Økonomi. De første projekteringer påbegynes i løbet af maj-juni.

06.05.2016 | Aarhus BSS

Sommerfest på Aarhus BSS

Sæt X i kalenderen den 19. august, hvor årets sommerfest i Universitetsparken løber af stablen. Fakultetsfesten på Aarhus BSS bliver i år erstattet af en mere uformel sommerfest, hvor der er lagt op til havefest med hygge og live-musik.

06.05.2016 | Aarhus BSS

AU’s bestyrelse: Gå videre med planer om at flytte sprogfag til Arts

Aarhus Universitets bestyrelse nikkede tirsdag aften i forrige uge ja til en principbeslutning om, at Arts og Aarhus BSS kan gå videre med planerne om at rykke sprogfagene fra Institut for Erhvervskommunikation. Endelig beslutning ventes 14. juni.

308327 / i40