Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Professor emeritus Jørgen Dalberg-Larsen, Juridisk Institut.

30.03.2016 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Mindeord: Professor emeritus Jørgen Dalberg-Larsen

Professor emeritus på Juridisk Institut Jørgen Dalberg-Larsen sov den 20. marts 2016 stille ind efter kort tids sygdom. Han blev 75 år.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Fakultetsfesten bliver til en sommerfest

Den årlige fakultetsfest på Fuglesangs Allé erstattes af en mere uformel sommerfest, hvor hvert institut samt administrationen får mulighed for at sætte sit præg på planlægningen af festen. Sommerfesten afholdes den 19. august 2016 og byder på rig mulighed for både at samles med sine kolleger og mødes på tværs af fakultetet.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Nyt koncept giver fulde huse til ph.d.-forsvar på Juridisk Institut

Ved at udvide ph.d.-forsvar til hele temadage med 1-3 andre oplægsholdere har Juridisk Institut øget deltagerantallet markant til deres ph.d.-forsvar. Win-win for alle parter, forklarer viceinstitutleder.

Foto: AU Foto.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Fra tal til samtale – fælles digital evaluering skal styrke undervisningen

15 forskellige evalueringsskemaer er blevet til ét digitalt, og i forårssemesteret bliver det rullet ud på alle kurser på hele Aarhus BSS. Men digitaliseringen er kun et middel: Målet er, at vi bliver bedre til at snakke om kvalitet i undervisningen.

Foto: Uffe Alici Pedersen

14.03.2016 | Aarhus BSS

"Der skal være en forståelse for, at vi er forbundne kar"

Fakultetsledelses-portræt: Jan Tønnesvang har siddet i institutlederstolen på Psykologisk Institut i godt og vel tre måneder. Mød ham til en snak om ledelse, fællesskab og synergi på tværs af fagskel - og om hans syn på potentialet for Aarhus BSS.

308327 / i40