Cirkus Summarum 2014

Tag med personaleforeningen til Cirkus Summarum 2014

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 6. august 2014,  kl. 17:00 - 21:00

Sted

Aarhus, Denmark

Arrangør

Personaleforeningen

Vi gentager successen fra de seneste år og giver dig og din familie endnu en mulighed for at møde Bruno, Bamse, Chico, Rosa og selvfølgelig Hr. Skæg og alle de andre elskede figurer fra Landet Ramasjang, når Muskelsvindfonden og DR for sjette år i træk byder indenfor til den populære Cirkus Summarum forestilling.

Personaleforeningen har i år været heldige at reservere 100 billetter til forestillingen onsdag den 6. august kl. 17 på Tangkrogen i Århus. Billetten koster igen i år 200 kr. pr. person (normalpris fra 260 kr. pr. pers.). Da vi har fordoblet antallet af billetter i forhold til tidligere år, kan man i år købe op til fem billetter pr. medlem, så hele familien har mulighed for at komme med. 

Vi har reserveret Bamses Blok (se oversigt nedenfor), og billetterne uddeles ved afhentning, så alle har mulighed for at sidde samlet. Der sendes en mail ud, når billetterne kan uddeles.

Picnic på Cirkuspladsen

Cirkuspladsen åbner kl. 15, hvor der er hoppeborge, udklædningstøj, karruseller, mulighed for at prøve en elektrisk kørestol, klatrestativ og meget meget mere.

Her mødes vi fra kl. 15 og nyder vores medbragte picnickurve og de mange legeaktiviteter inden forestillingen starter. Vi vil som tidligere år lave en fælles base ved de opstillede borde på græsplænen til højre for indgangen (se billedet nedenfor).

Mere info om cirkuspladsen og de mange aktiviteter kan findes her: http://www.cirkussummarum.dk/cirkuspladseninfo

NB: Forplejning er ikke inkluderet – du skal selv medbringe picnickurven!

Du kan se og læse mere om forestillingen på www.cirkussummarum.dk

Vi glæder os til en forrygende cirkusfest sammen!

Tilmelding

Det er først til mølle, så skynd dig at tilmelde dig og betale via webshoppen, så du sikrer dig en plads (max. 5 billetter pr. medlem - kun medlemmer af Personaleforeningen kan købe billetter).

Tilmelding skal ske senest tirsdag den 29. april 2014.

Kontaktpersoner: Annette Agerdal-Hjermind og Jonas Kretzschmar Fink